Anamaria Prodan avere: cati bani are in realitate impresara

Author: B.M.
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan avere: impresara a strans de-a lungul timpului o avere impresionanta, ce ii permite sa duca un stil de viata opulent.

Anamaria Prodan avere: este una dintre cele mai controversate vedete din Romania, dar si unul dintre cei mai de succesi impresari de fotbal pe care ii are tara noastra. Ajunsa la varsta de 47 de ani, Anamaria Prodan poate spune ca este realizata pe toate planurile.

Are o familie frumoasa si numeroasa, alaturi de Laurentiu Reghecampf, iar pe plan profesional a reusit sa isi faca un nume ce i-a adus o avere impresionanta.

Anamaria Prodan avere: a recunoscut ce sume are in conturi

Anamaria Prodan avere: in cadrul unui interviu impresara a recunoscut ca are o avere impresionanta, din care isi permite sa isi cumpere tot ce isi doreste. Anamaria Prodan spune ca a ajuns la un nivel financiar care, daca in acest moment s-ar retrage din activitate, i-ar permite sa traiasca "inca 20 de vieti" cu banii pe care ii are in conturi.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Eu si cand eram mica, aveam lant de aur, cand lumea nu stie ce e aia. Eu fac parte din aia din Forbes care nu isi doresc sa apara. Eu am bani, am avere. Iti dai seama ca stiu cati bani am, ca ii socotesc. Daca acum as renunta la meseria mea, as trai pentru inca 20 de vieti.

Suntem acolo, undeva intre 50 si 100 de milioane. Eu fara banii lui Reghecampf si banii de la mama, eu singura as putea trai din 10 milioane de euro”, a declarat Anamaria Prodan despre averea ei.

Anamaria Prodan- realizatoarea celui mare mare transfer din Romania

Anamaria Prodan avere: impresara a coordonat cel mai mare transfer din istoria Romaniei, atunci cand Nicusor Stancu a fost vandut unei echipe din Belgia pentru suma de 10.000.000

de euro. Ea a impresariat nume cunoscute precum Adrian Mutu, Nicolae Dica, Lucian Sanmartean, Mihai Pintilii, Adrian Cristea, sau Pantelis Kapetanos.

Anamaria Prodan are sub contract si o serie de antrenori printre care sotul ei, Laurentiu Reghecampf, Mircea Rednic, Cosmin Contra sau Cristi Pustai.

Anamaria Prodan este fiica Ionelei Prodan, celebra cantareata de muzica populara care s-a stins in data de 16 aprilie 2018 dupa ce s-a luptat cu mai multe afectiuni.

Anamaria Prodan este casatorita cu Laurentiu Reghecampf. Impreuna cei doi au un copil, Laurentiu Junior, dar cresc impreuna si copiii pe care fiecare ii are din alte casatorii: doua fete, Rebecca si Sarah, si un baiat, Luca.