Anamaria Prodan, cadou ULUITOR primit de la Laurențiu Reghecampf! Antrenorul a surprins-o pe impresară de Ziua Îndrăgostiților!

Author: Marina Ionescu
Cadou de mii de euro pentru Anamaria Prodan, de Ziua Îndrăgostiților!

Iată cu ce cadou de mii de euro a surprins-o Laurențiu Reghecampf pe Anamaria Prodan, de Ziua Îndrăgostiților! 

Anamaria Prodan are o viață pe care mulți și-ar dori-o. De asemenea, și pe plan sentimental ar putea să-i facă pe majoritatea să fie invidioși. Cele două vedete se surprind mereu cu cele mai frumoase daruri. 

Citeste si: Anamaria Prodan, dezvaluire neaşteptată! "Nu m-a chemat niciodată aşa..."

Cadou de mii de euro pentru Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul din cele mai longevive cupluri de la noi. Deși s-a zvonit de nenumărate ori că au divorțat sau sunt pe pragul de a da cu piciorul poveștii lor de dragoste, nimic nu a fost adevărat, au susținut mereu aceștia. Iubirea e mare între cei doi soți, lucru de care nu se sfiesc și îl arată tuturor. 

Ana este obișnuită cu accesoriile de lux, astfel Reghe i-a făcut un cadou uluitor de Ziua Îdrăgostiților.

Citeste si: A fost sau nu amanta lui Laurențiu Reghecampf? Anamaria Prodan a dezvăluit dacă l-a despărțit pe Reghe de fosta soție: „Eu eram divorțată, mi-a explicat că...” 

Deși are tot ce își poate dori, mereu există loc de mai bine, iar de Ziua Îndrăgostiților, Laurențiu Reghemcampf, soțul ei, i-a făcut o surpriză de proporții, după ce i-a oferit un ceas cadou de mii de euro și a scos-o la o cină romantică pe soția lui.

Cei doi și-au sărbătorit iubirea la un restaurant exclusivist din Dubai, la lumina lumânărilor, iar desertul cu petale de trandafiri a fost ”cireașa de pe tort”, potrivit Cancan.

Bineînțeles, impresa nu a stat prea mult pe gânduri și a postat darul scump pe rețelele de socializare pentru a le arăta tuturor ce soț minunat are.

 Anamaria Prodan l-a despărțit pe Reghecampf de fosta soție

Anamaria Prodan a dezvăluit că revederea cu Laurenţiu Reghecampf a dus la despărţirea antrenorului român de fosta soţie, Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. 

Citeste si: Anamaria Prodan la un pas de divorţ? Care este motivul despărţirii dintre impresara de fotbal şi Laurenţiu Reghecampf. Gigi Becali a spus totul

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„-L-ați despărțit pe Laurențiu Reghecampf de fosta soție?

 -Da, dar mi-a explicat că de foarte mulți ani ei nu mai aveau nicio treabă. Eu eram divorțată. Cumva, dacă este să o iei așa ad litteram da, dar la ce mod… Vineri, noi ne-am reîntâlnit după 13 ani și luni l-am cerut de bărbat. Asta a fost marea perioadă în care au trăit tensionați cei doi, l-am întrebat exact în ce perioadă a vieții este.

Eu eram divorțată, mi-a explicat că de foarte mulți ani nu mai au niciun fel de legătură și am zis, ok, ce facem, ne-am pierdut o dată, cu mulți ani în urmă, 13 la număr, ne pierdem și a doua oară? Nu! Bun, luni a fost ”Da” răspunsul, ne vor căsători. De atunci am luptat ca noi doi să ne căsătorim și nimeni să nu ne stea în cale”, a fost răspunsul Anamariei Prodan.