Anamaria Prodan, chemata la tribunal in Dosarul Vrajitoarelor. A facut DEZVALUIRI HALUCINANTE despre Oana Zavoranu

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:07

S-a straduit din rasputeri sa nu fie adusa cu portareii la procesul vrajitoarelor! Cum a scapat sexy impresara Anamaria Prodan de mandatul de aducere, afati imediat!

Citata cu mandat in dosarul vrajitoarelor impresara Anamaria Prodan a facut eforturi disperate sa nu fie adusa ca un suspect la instanta. Spune ca i-ar fi anuntat judecatorii ca nu se poate prezenta la termenul anterior, dar ei au emis mandatul:

Ei au facut o greseala pentru ca eu le-am spus ca nu sunt in tara! ”. Nemultumita, la culme, de dispozitiile instantei, impresara a gasit, pana la urma, solutia: „ Am vorbit la telefon, m-au sunat oamenii ca au venit la cealalalta adresa, dar le-am explicat ca vin ”.

Si nu doar ca s-a prezentat in fata judecatorilor, dar a facut si niste dezvaluiri halucinante.

Prietena buna a Oanei Zavoranu, Anamaria a dezvaluit ce i-au spus vrajitoarele pentru a o convinge sa le dea bani: „ I-au spus ca trebuie sa schimbe ritualul ca nu mai este fiica lui Dumnezeu, ca este fiica diavolului! Ca e foarte frumoasa, ca are ochii frumosi ca este inteligenta, abila.

Niste prostii!
” Ba, Anamaria Prodan a declarat ca i-a imprumutat prietenei sale 2500 de euro, nestiind ca Zavo’ se va duce sa dea banii Melissei si Vanessei.


„M-a rugat, la un moment dat, sa o imprumut pentru ca nu poate ajunge la banca. Am aflat seara, de la femeia de serviciu, ca era amenintata de vrajitoare si a trebuit sa le dea bani.


Anamaria n-a fost singurul martor audiat azi.

Andreea Tonciu a scapat si ea de plimbarile la instanta, dar si de dosarul vrajitoarelor. Dosarul vrajitoarelor se apropie de final. Ramane de vazut daca instanta va considera necesara administrarea de noi probe sau la teremenul urmator va lua o decizie.

##VIDEO110283##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.