Anamaria Prodan, cu ochii în lacrimi! Din păcate este vorba despre fiica ei, Sarah!

Author: Marina Ionescu

Sarah, fiica Anamariei Prodan a ajuns în urmă cu puțin timp la spital! Tânăra a postat câteva imagini înainte de a intra în sala de operație!

Sarah, fiica cea mică pe care Anamaria Prodan  o are din căsnicia cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, s-a operat recent. În ce stare se află tânăra sportivă?

Fiica Anamariei Prodan, operată de urgență!

Sarah a publicat pe pagina sa de socializare o fotografie în timp ce se afla în unitatea medicală, complet echipată parcă de o operație, iar asta a și urmat de atlfel, urmând ca următoarea postare să fie cu aceasta direct pe pat, cu masca de oxigen la gură și pregătită pentru intervenție!

Anamaria Prodan a făcut lumină în această poveste. Sexy impresara a vorbit despre starea de sănătate a fiicei sale, dar și despre motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor.

„Și-a operat genunchiul, s-a accidentat la celălalt genunchi. Totul a decurs perfect, operația a fost foarte ok, genunchiul arată mai bine decât cel nou. Anul ăsta a venit cu multe nenorociri, sperăm să fie mai bine la anul.

Acum 3 săptămâni, în timpul meciului, a sărit și și-a rupt și celălalt genunchi, exact ca prima dată. E ok, acum o să fie ambii genunchi perfecți și fata mea o să zburde”
, a explicat Anamaria Prodan.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Trebuie menționat că aceasta a mai trecut printr-o intervenție chirurgicală asemănătoare.

Și atunci, și acum, mama sa a stat cu sufletul la gură.

Citeste si: A fost sau nu amanta lui Laurențiu Reghecampf? Anamaria Prodan a dezvăluit dacă l-a despărțit pe Reghe de fosta soție: „Eu eram divorțată, mi-a explicat că...” 

„Pe câtă bucurie aduce sportul, este o parte urâtă a sa, iar asta este dată de accidentările urâte. Inima mea e frântă pentru Sarah, având în vedere că a muncit din greu pentru a intra în rolul pe care noi l-am imaginat la ambele capete ale terenului.

Ea este iubită de colegele de echipă, de staff și de comunitatea Oxford și sunt sigură nu doar că-și va reveni din asta, dar că va reveni mai puternică”, spunea în urmă cu ceva timp Anamaria Prodan, la prima intervenție chirurgicală a fiicei sale.