Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru bărbatul misterios de viața ei: ”Te-am cunoscut cu un motiv” Mesajul a fost făcut public de impresară pe o rețea de socializare

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 15 iun 2022, 13:25

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru bărbatul misterios de viața ei. Mesajul a fost făcut public de impresară pe o rețea de socializare

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a postat în mediul online un mesaj pentru bărbatul misterios din viața ei. Ce declarație i-a făcut sexy impresara?

Sexy impresara se pare că traversează una dintre cele mai bune perioade din viața ei. Deși nu a confirmat oficial că este într-o relație, Anamaria Prodan pare mai îndrăgostită ca oricând. Pe contul ei de Instagram a apărut o postare care pare a fi o declarație de dragoste către o persoană importantă din viața ei. Mesajul a stârnit curiozitatea fanilor care se întreabă dacă in viața vedetei chiar există un bărbat.

Anamaria Prodan, mesaj pentru bărbatul misterios din viața ei 

Deși s-a zvonit multă vreme că ar exista un bărbat în viața ei, ba chiar a fost asociată ca fiind împreună cu diferite personalități din fotbal, Anamaria Prodan a declarat, la un moment dat, că îi place un bărbat, însă până nu-și va regla toate conturile cu fostul soț nu va începe o nouă relație.

”Da, imi place foarte tare cineva! Dacă nu este perfect pentru copiii mei, viitorul meu soț sau iubit. Dacă nu-mi iubește copiii, dacă eu nu simt că va face orice pentru copiii mei, nu are nicio șansă. Așa a fost și cu Reghecampf”,  a dezvăluit Anamaria Prodan în emisiunea Fiță cu Adiță.

Citeste si: Care este adevăratul motiv din spatele deciziei Universității Craiova de a renunța la antrenorul Laurentiu Reghecampf

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La vremea respectivă se zvonea că ar avea o relație cu un bărbat extrem de bogat din Emiratele Arabe, însă lucrurile nu par că s-au concretizat până acum. 

Anamaria Prodan este foarte discretă când vine vorba despre viața ei personală, mai ales după divorțul tumultuos. Recent, pe pagina de Instagram a impresarei a apărut un indiciu despre existența unui posibil iubit. Vedeta a postat, la story, un mesaj care pare a fi o declarație de dragoste pentru bărbatul din viața ei.

”Știu că te-am cunoscut cu un motiv”, este mesajul postat de Anamaria Prodan pe Instagram, la care a adăugat și o inimioară.

Până acum, vedeta nu a dat nicio semn că ar fi împreună cu cineva, însă încearcă să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor.

Citeste si: Anamaria Prodan și-a făcut tatuaje noi! Ar putea reprezenta un nou început pentru impresară: „Fă loc viitorului”