Anamaria Prodan, dezbrăcată în camera de hotel! Imaginea care a strâns mii de like-uri în câteva minute

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 16 ian 2024, 10:49

Anamaria Prodan, dezbrăcată în camera de hotel! Imaginea care a strâns mii de like-uri în câteva minute

Sursa: Anamaria Prodan Instagram

Anamaria Prodan și-a șocat urmăritorii cu ultima postare de pe rețelele sociale. Sexy impresara își asumă în totalitate atributul „sexy”, după postarea care a surprins pe toată lumea.

Anamaria Prodan arată extrem de bine la vârsta de 51 de ani. Vedeta a câștigat inimile urmăritorilor și fanilor prin carisma sa, dar mai ales prin încrederea de sine de care dă dovadă.

Anamaria Prodan, apariție de senzație

Anamaria Prodan este o adevărată femeie de succes, dar nu își neglijează nici o secundă fanii, astfel că este extrem de activă pe rețelele sociale, unde postează aproape zilnic câte o fotografie surprinzătoare, în care se observă fizicul său de invidiat.

Ultima fotografie a sexy impresarei a șocat comunitatea sa de pe Instagram. Vedeta apare aproape dezbrăcată, într-un halat de baie, în camera de hotel.

Postarea impresarei a strâns aproape 10.000 de like-uri în doar o oră.

Fanii nu s-au putut abține din a reacționa și i-au transmis doar cuvinte de laudă cu privire la aspectul său fizic.

Citește și: Anamaria Prodan enumeră diferențele dintre Ronald Gavril și Laurențiu Reghecampf: „Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă”

„Când ești întrebată „câți ani ai”, tu ești una dintre puținele persoane care trebuie neapărat să scoată buletinul din portofel,” a comentat una dintre urmăritoare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Anamaria Prodan, poveste de dragoste alături de Ronald Gavril

După divorțul dureros de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a regăsit fericirea și se simte din nou iubită în brațele lui Ronald Gavril, un boxer român cunoscut la nivel internațional.

Citește și: Ronald Gavril, primele declarații despre relația cu impresara Anamaria Prodan: „Sunt un bărbat asumat”

Anamaria Prodan radiază în prezența sportivului, iar acest lucru se poate observa din declarațiile sale de dragoste pe care i le face, dar mai ales din postările de pe social media, unde cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată.

Vedeta nu se limitează doar la aceste cuvinte frumoase când vine vorba de iubitul ei. Ea a declarat și în fața presei că el i-a demonstrat că posedă numeroase calități, tratând-o cu maturitate și respect, ca un adevărat gentleman.

„Nu i-am construit eu carieră. E un bărbat care el mă susține pe mine și să știi că este minunat să ai așa un om lângă tine, pentru că numai așa poți construi și să trăiești viața frumos, demn, fără să te râdă lumea pe la colțuri.

Apreciez cel mai mult la el bărbăția, grija față de mine și de copiii mei, demnitatea, inteligența, șarmul.

Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă”, declară Anamaria Prodan, într-un interviu pentru WOWnews.

View this post on Instagra

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)