Anamaria Prodan, dezvăluiri despre actualul ei iubit: „Nu mai stau să-mi fac viața în funcție de un bărbat”. Ce greșeli a făcut faimoasa impresară

Author: Diana Ghita

Anamaria Prodan

Sursa: Instagram; Captură YouTube

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan a fost invitată în cadrul unui podcast, unde a făcut dezvăluiri despre viața ei amoroasă.

În cadrul interviului, Anamaria Prodan a vorbit atât despre fostele ei relații, cât și despre bărbatul pe care îl iubește acum. Aceasta a povestit că a avut multe de învățat din experiențele ei.

Anamaria Prodan a făcut mărturisiri despre partenerul ei

Cu toate că impresara este într-o nouă relație, ea preferă să învețe din greșelile trecutului și să nu se mai dedice, în totalitate, unui bărbat.

Experiențele prin care a trecut până acum au văzut-o să privească viața dintr-o altă perspectivă.

„Eu nu mai stau să-mi fac viața în funcție de un bărbat, niciodată, pentru că am trei copii de crescut și îmi vin nepoții, în curând.(...) Eu văd viața altfel acum.”, a spus Anamaria Prodan.

Însă, cu toate acestea, vedeta este implicată sentimental în relația cu actualul iubit.

Aceasta a mărturisit că îl iubește pe bărbat, iar sentimentul este reciproc, din partea lui, ceea ce Anamaria nu a mai simțit până acum.

„Ofer iubire partenerului meu, la fel cum i-am oferit lui Laurențiu, la fel cum i-am oferit primului meu soț. Eu sunt un om care este fericit când oferă și abia de acum simt, cu adevărat, că primesc.”, a dezvăluit impresara.

În cadrul podcastului, Anamaria Prodan a fost întrebată de ce îl ține secret pe partenerul ei. În acest sens, vedeta a oferit un exemplu concludent, vorbind despre ce i s-a întâmplat lui Flavius Nedelea în timp ce erau împreună:

„Ai văzut Flavius, ce s-a întâmplat cu el. Nenorocire! Îl căutau, îl alergau paparazzi, l-au hăituit. La un moment dat era disperat, nu mai știa ce se întâmplă”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare: „Am fost fiartă pe tine”. Cui îi adresază impresara acest mesaj

În ce relații a rămas Anamaria Prodan cu foștii ei parteneri

În ciuda celor întâmplate, Flavius Nedelea și Anamaria Prodan au rămas foarte apropiați, ținând legătura în continuare și fiind alături unul de celălalt, la nevoie.

„Flavius, astăzi, îmi este unul dintre cei mai buni prieteni, cei mai dragi, un om pe care la orice oră din zi și din noapte l-am sunat este acolo, lângă mine.”, a mai spus vedeta.

Însă, acest lucru nu l-a spus și despre fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, pe care îl diviniza până când a aflat că o înșală cu o altă femeie:

„Atunci când am văzut mesajele am înțeles că nu este nici pe departe și că nu mai pot să mă uit la Laurențiu cum mă uitam ca la «Soarele meu»”.

Chiar dacă Anamaria a suferit mult din această cauză, aceasta a făcut pace cu trecutul, iar acum se bucură atât pentru ea, cât și pentru Reghe, întrucât amândoi și-au găsit liniștea în viețile lor, separați unul de celălalt.

„Tot răul spre bine, pentru că astăzi suntem fericiți și suntem liniștiți. Nu ne mai uităm stânga-dreapta și nu mai stă inima în mine ca un purice că vine cineva și cine știe ce dă prin presă.”, a adăugat vedeta.

Citește și: Întâlnire inedită între Anamaria Prodan și Bănel Nicoliță ”Ajungeai mai sus dacă erai cu mine?” Ce spune fostul fotbalist despre impresară

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.