Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare: „Am fost fiartă pe tine”. Cui îi adresază impresara acest mesaj

Author: Diana Ghita

Ce mărturisiri face Anamaria Prodan 

Sursa: Instagram

Anamaria Prodan este o impresară de succes din lumea sportului românesc. Aceasta a fost căsătorită cu renumitul antrenor de fotbal Laurențiu Reghecampf.

După ruptura produsă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, vedeta a format, timp de câteva luni, un cuplu cu afaceristul Flavius Nedelea.

Anamaria Prodan a vorbit despre actualul ei iubit

După ce a fost împreună cu Flavius Nedelea, nu a mai durat mult și impresara a cunoscut un alt bărbat, a cărui identitate dorește să o țină, momentan, secretă.

Aceasta a declarat că este cu cineva imediat după ce, în urmă cu câteva zile, s-a speculat că ar fi fost cerută la Dubai, după ce i-a apărut poza pe Burj Khalifa.

Anamaria Prodan a explicat că, deși este într-o relație cu cineva, nu a fost cerută, ci de apariția ei pe cea mai înaltă clădire din lume s-a ocupat un prieten foarte bun de al ei.

„Am și eu prieteni care țin la mine. Nu trebuie să dau eu o sută de mii să apar pe Burj Khalifa.”, a declarat impresara, pentru Fanatik.ro.

De asemenea, în cadrul interviului acordat sursei citate, vedeta a vorbit și despre actualul ei iubit, explicând de ce nu vrea să-i facă publică identitatea.

„Cu cât vorbesc mai mult de viața mea, cu atât apar tot felul de fetițe, băieței, care se gândesc: «Mamă, să vedem, poate viitorul soț al Anei e bun, să îl luăm și p-ăsta».

Nu mai vreau să zic, că iar mi-l fură cineva.(...) Îl arăt mai târziu.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Prima reacție a Anamariei Prodan după ce fostul ei iubit a fost săltat de DIICOT: „Nu are cum să aibă de-a face cu așa ceva!”

Anamaria Prodan a transmis un mesaj inedit

Însă, recent, aceasta a distribuit o postare, pe InstaStory, în care a făcut referire, în mod indirect, la situația dintre ea și un anume bărbat. Nu se știe, încă, dacă mesajul îi este dedicat unuia dintre foștii parteneri, sau celui cu care este în prezent.

„Fată cu 3 facultăți plânge după un hăndrălău care are doar certificat de naștere.”,

scrie în postarea distribuită de vedetă.

În acest sens, Anamaria Prodan a distribuit și un videoclip cu niște versuri dintr-o melodie cântată de către Delia. Mesajul piesei duce cu gândul la o posibilă despărțire.

„N-ai talent, mă jur că n-ai, tu n-ai culoare. Dac-aveai azi mă iubeai, hai du-te tare. Fiartă pe tine am fost, da’ ce prost ți-ai ars-o boss.”, sunt câteva dintre versurile cântecului postat pe InstaStory de către Anamaria.

Citește și: Ce își dorește Anamaria Prodan de la iubitul ei: „Dragă viitor soț...” Vedeta i-a transmis un mesaj inedit partenerului său

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.