Anamaria Prodan enumeră diferențele dintre Ronald Gavril și Laurențiu Reghecampf: „Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă”

Author: Diana Ghita

Ce spune Anamaria despre Ronald și Reghe

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a confirmat, recent, relația cu boxerul Ronald Gavril, iar acum face noi dezvăluiri. Aceasta vorbește atât despre actualul iubit, cât și despre fostul soț.

Anamaria Prodan formează un frumos cuplu împreună cu pugilistul de renume mondial, Ronald Gavril. Inițial, cei doi nu au vrut să facă publică relația, însă, în cele din urmă, totul a ieșit la iveală.

Ce dezvăluie Anamaria Prodan despre relația cu Ronald Gavril

Impresara se simte foarte împlinită lângă actualul ei partener, din partea căruia simte că primește o grijă necondiționată, susținând-o în tot ceea ce face.

De asemenea, aceasta consideră că sportivul are toate calitățile necesare unui bărbat adevărat.

„Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Este un bărbat care nu a făcut școala pe străzi, nu l-am inventat eu, nu l-am dus la școală, nu l-am învățat să mănânce, să se îmbrace”,  spune Anamaria Prodan, într-un interviu pentru WOWnews.

De asemenea, vedeta se simte mândră la brațul lui Ronald Gavril, care o face să se simtă foarte sigură pe ea. Aceasta mărturisește că bărbatul nu este grijuliu doar cu ea, ci și cu familia ei, ceea ce Anamaria apreciază foarte mult la el.

„Nu i-am construit eu carieră. E un bărbat care el mă susține pe mine și să știi că este minunat să ai așa un om lângă tine, pentru că numai așa poți construi și să trăiești viața frumos, demn, fără să te râdă lumea pe la colțuri.

Apreciez cel mai mult la el bărbăția, grija față de mine și de copiii mei, demnitatea, inteligența, șarmul. Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă”,  dezvăluie celebra impresară.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce vârstă are Ronald Gavril, noul iubit al impresarei Anamaria Prodan. Diferența de vârstă dintre cei doi este mai mare de un deceniu

Cum s-a simțit Anamaria Prodan în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan relevă că nu a întâlnit asemenea calități la fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, de care nu regretă că s-a despărțit, întrucât relația lor devenise una toxică.

„Să știi că nu am niciun regret. De multe m-am gândit ce aș fi putut să fac să evit tragediile care s-au întâmplat în viața noastră și mi-am dat seama că și dacă eram foarte atentă și dacă controlam secundă de secundă, așa a fost să fie.

Ajunsesem cu o piatră de moară grea ca pământul agățată de gâtul meu și mă duceam din ce mai jos”,  povestește vedeta, conform sursei citate.

Citește și: Cine este bărbatul cu care s-a afișat Anamaria Prodan, chiar de sărbători! Este un celebru sportiv român

Trecând printr-o asemenea experiență tristă, Anamaria le transmite tuturor femeilor să nu rămână blocate într-o relație nocivă, întrucât lucrurile nu se vor îmbunătăți.

„Sfătuiesc toate femeile, când ceva nu mai merge sau când nu mai există respect, ci minciună, să plece învârtindu-se, pentru că nu se întâmplă nimic bun niciodată, decât o sufocare care duce la moarte”,  explică impresara.