Anamaria Prodan este mai fericită ca niciodată de când are un nou iubit: „Pe plan sentimental, radiez”. Declarațiile impresarei despre iubitul misterios

Autor: Andreea Buinoschi

După ce a trecut peste despărțirea de fostul soț, Anamaria Prodan și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat misterios

Sursa: Instagram: anamariaprodanreghecampf

Anamaria Prodan pare că traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Aceasta are o nouă relație și totul merge în favoare ei, deoarece se declară mai fericită ca niciodată.

Anamaria Prodan are un nou iubit, dar pe care nu l-a arătat în mediul online până acum. Impresara l-a prezentat doar apropiaților, dar declarațiile pe care le face la adresa acestuia demonstrează că și-a găsit sufletul pereche.

Anamaria Prodan radiază de fericire alături de noul iubit

După ce a trecut peste despărțirea de fostul soț, Anamaria Prodan și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat misterios.

Impresara și copiii ei au doar cuvinte de laudă la adresa sa, iar femeia de afaceri susține că a ajuns în cel mai bun punct al vieții ei.

„Mă simt foarte bine și îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru tot ce mi-a dat! Acum, mă concentrez pe viața mea, pe copiii mei, pe afacerile mele și toate se aliniază așa. Toate planetele s-au aliniat pentru mine și familia mea.

Pe plan sentimental, radiez. Sunt fericită. Pacea s-a instalat”,
a declarat Anamaria Prodan, conform wowbiz.ro.

Impresara își iubește copiii mai mult decât orice pe lume, așa că vrea ca lor să le fie bine și nu ascunde nimic de ei. Prin urmare, l-a prezentat pe noul ei iubit acestora, iar bărbatul a fost primit cu brațele deschise.

Citește și: Ce se întâmplă între Anamaria Prodan și copiii ei, în ceea ce îl privește pe noul iubit al impresarei. Sarah Prodan a dat cărțile pe față: „În sfârșit”

Anamaria Prodan a declarat că nu doar ea, ci și copiii ei sunt foarte fericiți și toți simt că lucrurile au revenit la normal, având parte de multă liniște și de multă iubire.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Copiii Anamariei Prodan îi sunt alături la orice pas

Deși este o femeie foarte puternică, nu a fost deloc ușor să treacă peste despărțire, mai ales că, mereu, spunea cât de mult îl iubește pe fostul partener. Cu toate acestea, pusă în fața faptului împlinit, Anamaria Prodan a trebuit să se adapteze și să lupte, pentru a trece peste.

Copiii ei au fost mereu alături de ea, timp în care, impresara trebuia să se asigure că nici ei nu sunt foarte afectați și că ceea ce se întâmplă nu îi destabilizează.

„Copiii mei sunt fericiți, pentru că, după foarte mult timp, i-am văzut zâmbind și, când zâmbim toți, înseamnă că a apărut soarele pe strada noastră.

Să știi că mi-au atât de multă putere, cum nu am crezut vreodată.

Eu cred că orice copil dă mamei putere fără limită. M-au ajutat enorm. Fetele au fost alături de mine trup și suflet.

Citește și: Anamaria Prodan, îmbrăcată în rochie de mireasă. Vedeta e mai fericită ca niciodată

(...) Eu am o relație cu copiii mei foarte deschisă și minunată. Încet, încet a fost ok, cred că a venit natural. El mi-a oferit cel mai frumos un viitor minunat, un zâmbet minunat, o stabilitate fabuloasă și faptul că știu când mă trezesc în fiecare dimineață că e cineva acolo pentru mine, care trăiește pentru mine”, a mai spus Anamaria Prodan.