Anamaria Prodan este tratată ca o regină de noul iubit. Ce surpriză i-a pregătit de Ziua Îndrăgostiților: „Te iubesc”

Author: Madalina Maftei

„Te iubesc”, a scris Anamaria Prodan în mediul online.

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan le-a arătat fanilor din online cât de atent este noul ei iubit. Impresara este extrem de răsfățat de partenerul ei.

Anamaria Prodan radiază de fericire de când și-a întâlnit sufletul pereche. Impresara este răsfățată de noul iubit și nu se ferește să le arate și fanilor săi. La doar o zi după Valentine's Day,  afacerista a postat în mediul online o imagine cu cadoul impresionant primit de la bărbatul care o împlinește.

Anamaria Prodan, răsfățată de noul iubit

Impresara traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei, mai ales de când iubește din nou. Nu și-a pierdut niciodată speranța că va putea iubi din nou, drept urmare,

după divorțul tumultuos, Anamaria Prodan și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat, care nu uită să-i amintească zilnic cât de importantă este pentru el.

În urmă cu puțin timp, vedeta a postat în mediul online o fotografie cu cadoul impresionant pe care l-a primit de Valentine's Day, un buchet imens de trandafiri și o scrisoare de dragoste. Pentru că este o romantică incurabilă, i-a făcut bărbatului o declarație de dragoste publică, demonstrând că este mai fericită și împlinită ca niciodată. 

Citește și: Anamaria Prodan a făcut publică prima fotografie cu noul iubit. Impresara este în culmea fericirii

„Te iubesc”,  a scris Anamaria Prodan în mediul online.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan a postat și prima imagine cu noul iubit, deși i-a ascuns identitatea, se pare că bărbatul există în viața impresarei, iar toate zvonurile au fost spulberate.

La un moment dat, fiica Ionelei Prodan a dezvăluit cât de important este bărbatul din viața ei și cât de norocoasă este că există.

„Eu, când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu.

Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei.  

Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat.

Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a declarat Anamaria Prodan, la acea vreme.

Citește și: „N-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea”. Motivul pentru care Anamaria Prodan îl ține ascuns pe iubitul misterios