Anamaria Prodan face lumină în cazul amantei lui Laurențiu Reghecampf! Cine este și cu ce se ocupă, de fapt, Corina? Impresara a scos la iveală detalii neașteptate: ”Știți și voi că e gură de aur...”

Author: Ana Dinu
Actualizat: 15 oct 2021, 10:36
Anamaria Prodan face lumină în cazul amantei lui Laurențiu Reghecampf Foto(4)

Cine este, de fapt, Corina Caciuc?

Sursa: Instagram

Anamaria Prodan face lumină în cazul amantei lui Reghe. Impresara a făcut dezvăluiri neașteptate despre Corina, femeia care ar urma să aibă un copil cu antrenorul de fotbal.

Detalii uimitoare au ieșit la iveală despre amanta lui Laurențiu Reghecampf.  Anamaria Prodan a primit mai multe mesaje de la o femeie, care presupune că este o apropiată a Corinei, iubita antrenorului, iar aceasta i-a oferit detalii neașteptate despre tânăra cu care soțul ei se iubește. Impresara a făcut lumină în cazul iubitei lui Reghe și a publicat în mediul online informații incredibile despre aceasta și cu ce se ocupă de fapt.

Cine este, de fapt, Corina și cu ce se ocupa în Dubai

În miez de noapte, Anamaria Prodan a ținut să facă ordine în cazul așa-zisei amante a lui Laurențiu Reghecampf. Impresara a postat pe contul de Instagram mai multe imagini cu o conversație a unei femei care îi împărtășește detalii incredibile despre Corina, care, de fapt, nu este nicio femeie de afaceri, ci, este o femeie care își câștigă existența de pe spatele bărbaților cu bani. 

Detalii care reies din mesajele trimise de apropiata Corinei. Se pare că amanta lui Reghe practică de ani buni această meserie.

În imaginile pe care Anamaria Prodan le-a postat se poate observa că amanta antrenorului a suferit schimbări majore la nivelul feței, dar și al fizicului. Semn că aceasta a trecut pragul mai multor medici esteticieni, diferența fiind de la cer la pământ.

Citeste si: Cât valorează ”perla coroanei”, vila din Las Vegas pe care Anamaria Prodan și soțul ei trebuie s-o împartă? Cine este, de fapt, proprietarul din acte

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Anamaria Prodan, anchetă în cazul amantei lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a decis să i-a problema în mână, după ce în presă au apărut ”verzi și uscate” despre amanta lui Reghe, însă nimic concret despre cine este și cu ce se ocupă de fapt. Ei bine, impresara a postat o serie de mesaje cu o persoană apropiată Corinei, care a dezvăluit că femeia face totul pentru bani și celebritate.

”Femeia a fost la pește aici cu mine pe 800 de dolari.

În țară mergea pe 200 de euro”, a spus femeia despre amanta lui Laurențiu Reghecampf.

Destul de ironică, Anamaria Prodan a decis să pornească o anchetă pentru a afla singură detalii despre amantele lui Laurențiu Reghecampf și să ajute presa cu informații concrete.

”Ce noroc mare aveți cu mine dragi jurnaliști 🤣Va chinuiți de atâta vreme sa găsiți “ diva care seamănă cu mine “🤣si e amanta sotului meu! La sex si puțin de sub glezna in jos:)))! Va tot întrebam dacă aveți dovezi:) dacă știți cine este

! Tocmai ce am început sa primesc zeci de poze, povestiri, cimilituri 🤣🤣🤣! Deci duduia aceasta care pretinde ca este iubita lui REGHE, si pe care voi nu știți de unde sa o luați, știți ca e gura de aur! Ok !dar cine este sau de unde este cum si ce face… știți?ia sa verificăm puțin! Lecție de jurnalism!
1.Pozele prezentate sunt multe cu persoane care nu au legătura cu subiectul nostru 🤣
2. Afacerista Caciuc? Mama mea 🤣🤣🤣un jurnalist se documentează înainte sa scrie prostii nu? Ce afacere de milioane? De mâine avem serial. Cu tot ce primesc despre fiecare presupusa amanta gravida.”, este o parte din mesajul Anamariei Prodan postat pe Instagram.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf trece prin momente cumplite în viața lui. Mama lui suferă de o boală necruțătoare

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.