Anamaria Prodan față în față cu Ciprian Marica: „Dacă eram bărbat îmi era rușine să vin pe la uși”. Ce replică i-a dat fotbalistul

Author: Diana Ghita

Ce întrebări îi adresează Anamaria Prodan lui Ciprian Marica

Sursa: Captură YouTube Anamaria Prodan

Vineri, pe 24 noiembrie, Anamaria Prodan urmează să lanseze prima ediție a propriului podcast, în care îl va avea ca invitat pe Ciprian Marica.

Ciprian Marica, primul invitat în cadrul podcastului Anamariei Prodan, a fost un fotbalist român de renume internațional. În cadrul interviului, acesta va vorbi despre aspecte legate de viața lui personală.

Anamaria Prodan l-a întrebat pe Ciprian Marica despre o întâmplare intimă din viața lui

Prin podcastul pe care îl va lansa pe canalul ei de YouTube, celebra impresară își propune să aducă în atenția spectatorilor „povești autentice din lumea fotbalului și nu numai”.

Deși prima ediție va apărea vineri, Anamaria a extras un fragment din interviu, pe care l-a postat pe pagina ei personală de Instagram, cu scopul de a le arăta fanilor ce subiecte vor fi abordate.

În filmarea publicată de vedetă, Ciprian Marica a vorbit despre un episod foarte controversat din viața lui, mai exact, despre momentul în care a fost prins, în prosop, într-o cameră de hotel cu o femeie măritată.

„Dacă eram bărbat îmi era rușine, că sunt bărbat să mă pun în asemenea situații, să vin pe la uși. Dar mi s-a părut fabulos și te aplaud încă o dată că ai ieșit asumat la ușă și ai spus: «Ce vrei? Care e problema?».

Ce ai simțit în momentul ăla? Te-a amuzat? Sincer, te-a amuzat momentul ăla sau cumva te-a speriat că ți-ar putea știrbi din bărbăție?”,  a

fost întrebarea pe care i-a adresat-o Anamaria Prodan fostului fotbalist.

Citește și: Gestul făcut de Anamaria Prodan pentru Laurențiu Reghecampf după un an de la divorț. Cum i-a surprins impresara pe internauți

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce replică i-a dat Ciprian Marica celebrei Anamaria Prodan

Ciprian Marica i-a spus că, de fapt, adevărul despre acel eveniment este cu totul altul față de ce s-a speculat prin presă în perioada aceea.

„Au trecut ceva ani de atunci, mulți ani, și realitatea e cu totul alta. Nu am vrut să vorbesc niciodată despre asta, pentru că, dacă aș spune realitatea, unii și-ar da cu părerea într-un fel sau altul.”,  a spus fostul internațional.

De asemenea, acesta a ezitat să explice respectiva întâmplare, pe motiv că nu ar vrea să dea curs, din nou, acestui subiect, fiind convins că numele lui va ajunge din nou pe primele pagini. Așa s-a întâmplat și în anul 2020, când respectiva poveste a apărut în atenția publică, în ciuda faptului că totul s-a petrecut în urmă cu mult timp.

„N-aș dori să dau apă la moară sau să continui chestia asta, dar este vorba, iarăși, despre o nuanțare a situației și o amploare care, sigur era pandemia, am înțeles-o atunci, cu toate că povestea era mult mai veche și arătată în momentul în care trebuie”,  a explicat Ciprian Marica.

După acest răspuns, Anamaria Prodan a spus că, din punctul ei de vedere, cineva i-ar fi făcut acest lucru fotbalistului din dorința de a se răzbuna.

„De fapt despre asta era vorba, povestea asta s-a întâmplat cu foarte mulți ani înainte, a fost ținută pentru ca cineva să se răzbune”,  a concluzionat impresara.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Citește și: Ciprian Marica, unul dintre cei mai stilati fotbalisti romani! Uite cata atentie da look-ului sau

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.