Anamaria Prodan, fotografie alături de presupusul iubit. Cât de îndrăgostită este sexy impresara

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 12 mai 2023, 00:40

Anamaria Prodan a surprins, din nou, internetul! Sexy impresara s-a fotografiat alături de noul ei iubit, și se pare că este mai îndrăgostită ca niciodată.

Cu puțin timp în urmă, Anamaria Prodan a postat o fotografie care a uimit toată comunitatea care o urmărește. Se știe de mult timp faptul că impresara are pe altcineva în viața ei, dar niciodată nu a postat o fotografie atât de romantică alături de acesta.

Anamaria Prodan, fotografie alături de noul iubit

Cu câteva ore în urmă, pe Instagram, Anamaria Prodan a ținut să-și împărtășească dragostea pentru partener printr-o fotografie.

Impresara s-a fotografiat alături de noul ei iubit în timp ce se țin de mână, iar emoticoanele folosite de aceasta în descrierea imaginii denotă faptul că femeia „numărul 1” a României este în culmea fericirii alături de noul bărbat care a cucerit-o și care a reușit s-o facă să uite de toată agitația produsă de divorțul cu Laurențiu Reghecampf.

Citeste si: Anamaria Prodan, apariție provocatoare pe o rețea de socializare. Cum s-a fotografiat celebra impresară. Foto

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În opt ore, fotografia a strâns peste 6.000 de aprecieri. Cu toate că, cel mai probabil, fanii Anamariei Prodan și-ar fi dorit să-și exprime gândurile în comentarii, acest lucru nu este posibil, deoarece impresara a limitat comentariile, astfel că doar prietenii ei apropiați pot să comenteze la fotografiile pe care le postează, lucru care s-a întâmplat și acum.

Anamaria a primit inimioare de la cei mai apropiați prieteni ai săi, în semn de apreciere și bucurie față de dragostea pe care și-o poartă cu noul ei iubit.

Motivul pentru care Anamaria Prodan nu se afișează cu iubitul ei

Nu doar viața lui Laurențiu Reghecampf s-a schimba. Antrenorul a fost primul care și-a făcut o nouă parteneră, care i-a dăruit și un copil, pe Liam, dar iată că și Anamaria Prodan l-a prins din urmă.

Acum ceva timp, sexy impresara a recunoscut că este îndrăgostită de un alt bărbat, dar nu a vrut să dea mai multe detalii despre partenerul misterios.

Citeste si: Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru bărbatul misterios de viața ei: ”Te-am cunoscut cu un motiv” Mesajul a fost făcut public de impresară pe o rețea de socializare

Motivul pentru care Anamaria Prodan este atât de discretă, pe lângă protejarea fericirii ei, este că vrea să oficializeze totul doar atunci când va fi o femeie divorțată, oficial liberă pentru că, deocamdată, procesul cu

Reghecampf continuă, iar Anamaria Prodan, legal, este încă soția antrenorului.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.