Anamaria Prodan, gest impresionant pentru Ronald Gavril! Femeia îi pregătește o gală fabuloasă iubitului! Mayweather este pe lista de invitați

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 01 feb 2024, 12:02

Anamaria Prodan organizează o spectaculoasă gală pentru Ronald Gavril

Sursa: Instagram Anamaria Prodan; prosport.ro

Anamaria Prodan îi organizează o gală de excepție lui Ronald Gavril, la București, unde vor fi prezenți invitați de soi din lumea boxului.

Anamaria Prodan formează un frumos cuplu cu pugilistul de renume internațional, Ronald Gavril, căruia îi organizează o gală grandioasă, unde vor lua parte nume mari, precum Floyd Mayweather.

Anamaria Prodan îi pregătește o gală de excepție lui Ronald Gavril

Impresara mărturisește că sunt mari șanse ca Mayweather să-și facă apariția în cadrul galei de la București, întrucât va fi un eveniment foarte select și fabulos, iar Ronald Gavril este foarte bun prieten cu celebrul boxer american.

„Vrem să facem în România o gală despre care să se vorbească peste ani. Aş vrea să vină şi Floyd Mayweather, şi este posibil, pentru că ei sunt într-o relaţie extraordinară şi sunt aşa de mândră de el… este singurul white boy dintre toţi boxerii de culoare”,  declară Anamaria Prodan într-o emisiune cu specific sportiv.

Prin acest gest, vedeta dovedește că îl iubește necondiționat pe partenerul ei, pe care vrea să-l ajute cu tot ceea ce poate pentru a atinge apogeul carierei sale în box.

Citește și: Anamaria Prodan, dezbrăcată în camera de hotel! Imaginea care a strâns mii de like-uri în câteva minute

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Cum decurge relația Anamariei Prodan cu Ronald Gavril

Același lucru dorește să-l facă și Ronald Gavril pentru iubita lui, fiind hotărât să o susțină și să construiască un viitor strălucit împreună cu ea.

„Eu și Anamaria suntem campioni! Nu vrem să demonstrăm nimic nimănui. Facem performanță la cel mai înalt nivel. Amândoi ne completăm perfect și amândoi construim cărămidă cu cărămidă ceva minunat. Ne ajutăm reciproc în cariere, cum de altfel este și normal”,  dezvăluia celebrul pugilist, pentru prosport.ro.

Citește și: Ce vârstă are Ronald Gavril, noul iubit al impresarei Anamaria Prodan. Diferența de vârstă dintre cei doi este mai mare de un deceniu

În cadrul interviului în care a vorbit despre gala pregătită pentru Ronald, Anamaria a vorbit și despre relația ei cu sportivul, povestind că, în sfârșit, a găsit pe cineva cu care simte că se potrivește întru totul.

„Multă vreme am ţinut-o pentru mine şi doar pentru noi şi pentru familia mea… a venit momentul când da, suntem împreună.

Îmi vine ca o manuşă relaţia asta şi sunt fericită că, în sfârşit, am alături de mine pe cineva de nivelul meu.

Un campion intercontinental, mondial, european, naţional. Un bărbat destonic, un bărbat mândru”,  a mai spus Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii.