Anamaria Prodan îi dă peste nas lui Laurențiu Reghecampf în mijlocul scandalului! Ce fotografii incendiare a publicat impresara

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 23 nov 2022, 01:15

Anamaria Prodan îi dă peste nas lui Laurențiu Reghecampf în mijlocul scandalului! Ce fotografii incendiare a publicat impresara

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan uimește din nou pe toată lumea. Impresara s-a filmat într-o ipostază provocatoare pe Instagram, la doar două zile după declarațiile făcute de Laurențiu Reghecampf, despre acest gen de comportament.

Anamaria Prodan a vrut să-i dea peste nas fostului ei soț, Laurențiu Reghecampf, motiv pentru care a decis să se pozeze din nou într-o ipostază incendiară pe Instagram, ipostaze care, în trecut, nu-i aduceau motive de mândrie lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, ipostază incendiară pe Instagram! Impresara îi dă peste nas lui Laurențiu Reghecampf

După ce fostul soţ al impresarei s-a plâns, în cadrul unui podcast, că fotografiile pe care le realizează și le postează sunt prea provocatoare pentru vârsta și statutul ei social, Anamaria Prodan s-a fotografiat din nou provocator. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf a spus dacă Anamaria Prodan l-a înșelat sau nu cu Dan Alexa! De unde s-a produs ruptura între cei doi soți

Anamaria Prodan a publicat un clip pe Instagram în care poartă o ținută sumară și foarte sexy. Impresara are pe ea un body negru, decoltat, asortat cu o pereche lungă de cizme, peste genunchi, de piele. Piesa de rezistență este bustul, pentru că Anamaria Prodan a renunțat inclusiv la sutien, dat fiind croiul body-ului, care nu i-a permis să poarte nimic pe dedesubt.

Dar, asta nu a fost o problemă, pentru că impresara și-a accesorizat decolteul cu mai multe bijuterii.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Anamaria Prodan s-a decupat și s-a infiltrat într-o fotografie care anunța transferul lui Stanciu! Ce detaliu a scăpat impresara

„La un antrenament m-a chemat președintele clubului, acum vreo trei ani. A postat Anamaria o poză din piscină, aproape dezbrăcată, din casa din Dubai, în spatele ei era Burj Al Arab. Mi-a zis președintele: <<Știi că pentru noi Burj Al Arab e un simbol, roag-o să nu mai facă poze de genul ăsta!>>. I-am spus. Anamaria a răspuns: „Ce treabă are cu contul meu, e privat!”. I-am spus că e președintele clubului, o să avem de suferit”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, în cadrul unui podcast.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.