Anamaria Prodan, imaginile durerii de la mormântul Ionelei Prodan. Ce a postat impresara

Author: Diana Ghita
Actualizat: 06 oct 2023, 14:20

Anamaria Prodan

Sursa: Instagram

De ziua mamei sale, Anamaria Prodan a fost la mormântul acesteia, pentru a reflecta asupra amintirilor împreună.

Anamaria Prodan a vizitat mormântul mamei sale pentru a comemora ziua de naștere a acesteia. Ionela Prodan, mama impresarei, a fost o celebră interpretă de muzică populară, din Oltenia.

Cine a fost Ionela Prodan

Ionela Prodan s-a născut la Dăbuleni, Dolj, pe data de 6 octombrie 1947 și s-a stins din viață la 16 aprilie 2018. Aceasta a fost căsătorită cu Traian Tănase și au făcut două fete, pe Anamaria Prodan și pe sora ei, Anca Prodan.

Citește și: „Îngerul vieții mele”. Mesajul postat de Anamaria Prodan, de la mormântul mamei sale, Ionela Prodan, la cinci ani de când aceasta s-a stins din viață

Artista a cântat alături de Ion Dolănescu, iar pe 29 noiembrie 2002 aceasta a fost decorată  „pentru crearea și transmiterea cu talent și dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizația românească și universală”, primind Crucea națională.

Prin intermediul talentului muzical și a interpretărilor ei impecabile, cântăreața s-a bucurat de un mare succes, fiind foarte admirată de către publicul român. Una dintre cele mai cunoscute melodii cântate de către Ionela Prodan este „Din bucata mea de pâine”.

Citește și: Imagini în premieră cu vila reamenajată din Snagov a Anamariei Prodan! Rebecca este cea care s-a ocupat de design: „Am dărâmat tot”

Anamaria Prodan, îndurerată de moartea Ionelei Prodan

În seara în care mama ei a decedat, Anamaria Prodan a postat un mesaj sfâșietor pe pagina ei de Facebook. În acele rânduri, vedeta și-a exprimat regretul față de pierderea celei care i-a dat viață, dar și admirația față de calitățile ei de mamă și de artistă, care a câștigat inimile unei țări întregi. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De asemenea, impresara a ținut să sublinieze faptul că Ionela Prodan va rămâne mereu vie în amintirile ei, dar și în sufletele celor care au admirat-o pentru performațele ei muzicale:

„Tu nu ai murit! Și nu o vei face vreodată. Tu ai fost și vei rămâne forța vieții mele. (...)  Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun național! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit și bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată!

Ai fost, ești si vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim si te vom iubi mereu! Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, știind că a plecat, sau putem zâmbi, știind că a trăit cu adevărat!”

Aceste rânduri se află și pe monumentul funerar al Ionelei Prodan, unde fiica ei a mers, în urmă cu puțin timp, pentru a-și alina dorul și durerea față de pierderea mamei, dar și pentru a reflecta la amintirile pe care le are împreună cu aceasta.

Astfel, în acest mod, Anamaria Prodan a comemorat ziua de naștere a femeii care i-a dat viață. Astăzi, artista ar fi împlinit vârsta de 76 de ani. De asemenea, impresara a făcut și o fotografie la mormântul acesteia, pe care a postat-o pe Instagram.

Citește și: Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri despre sarcina pe care a pierdut-o: ,,Mi-am dorit atât de mult''

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.