Anamaria Prodan, implicata intr-un nou scandal. Uite cu cine si de ce se cearta!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:30

Anamaria Prodan a venit in platoul emisiunii ”Drept la tinta” si a dezbatut un subiect fierbinte, cel putin pentru ea. Impresarul Dumitru Tudor zice ca Prodanca ii datoreaza bani.

El a fost bolnav, timp in care aceasta s-a ocupat de afacerile lor, dupa ce a iesit din spital acesta spune ca a primit mai putin bani decat ar fi trebuit. In emisiune a fost cea de-a doua parte implicata in scandal, si anume Dumitru Tudor zis si Ciorba. 

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

”Eu

nu am facut scandal cu nimeni, neintelegerile au fost pentru ca nu am primit banii la timp ”, a spus impresarul. In urma acestor discutii se pare ca intre Anamaria Prodan si el nu mai exista niciun scandal si ca totul s-a produs in urm unor neintelegeri. Asa ca cei doi au ramas in continuare prieteni si toate problemele lor s-au rezolvat.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.