Anamaria Prodan, în costum de baie pe străzile din București! Iată ipostaza incendiară în care s-a filmat vedeta

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 15 feb 2024, 01:55

Anamaria Prodan, în costum de baie pe străzile din București! Iată ipostaza incendiară în care s-a filmat vedeta

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a ieșit la plimbare în costum de baie. Impresara a publicat totul în mediul online.

Anamaria Prodan și-a luat prin surprindere fanii de pe rețelele sociale, după ce a publicat un video cu ea în costum de baie. Iată cum arată impresara. 

Citește și: Cum se înțelege iubitul pe care Anamaria Prodan îl are cu fiul acesteia: „Aș fi renunțat la relație”. Impresara a recunoscut totul

Anamaria Prodan, în costum de baie pe străzile din București! Iată ipostaza incendiară în care s-a filmat vedeta

Fiica Ionelei Prodan este cunoscută de toată România. Anamaria are mii de fani pe rețelele sociale, unde îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei personală și profesională.

Recent, impresara a postat un video care a încins imaginația băraților. Anamaria Prodan este conștientă că are un trup de invidiat, de aceea vedeta se mândrește cu fiecare ocazie cu formele ei voluptoase. Aceasta reușește de fiecare dată să atragă toate privirile. 

Îmbrăcată doar într-un costum de baie extrem de sexy, Anamaria Prodan s-a urcat în mașină și a plecat la plimbare. Din imagini se poate observa că vedeta se relaxează în timp ce se află pe scaunul din dreapta.

Citește și: Ce decizie de ultim moment a luat Flavius Nedelea, iubitul Anamariei Prodan! Nimeni nu s-ar fi așteptat: „În privat”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cum se înțelege iubitul pe care Anamaria Prodan îl are cu fiul acesteia

Impresara a vorbit recent despre relația pe care o au copiii ei cu actualul iubit. Anamaria Prodan a precizat că, dacă vreunul din copiii ei nu ar fi fost de acord cu Flavius Nedelea, ar fi renunțat la relație imediat.

„Sunt foarte OK toți, se respectă, învață unii de la alții.

Îmi dă și sfaturi, vorbim absolut orice și, când spun absolut orice, așa este, și când îmi e bine, și când îmi e rău. Cu surorile lui are același gen de relație, noi toți vorbim în familie tot”, a precizat aceasta, în cadrul emisiunii  ”Online Story by Cornelia Ionescu”.

Citește și: „Mai bun ca fostul”. Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru fostul soț, după ce și-a oficializat relația pe care o are cu Flavius Nedelea

„  Aș fi renunțat la relație. Știu, poate multă lume o să mă judece și mulți mi-au spus  «  Ai grijă, copiii pleacă și vei rămâne singură  ». Eu sunt de modă veche și eu nu aș putea să fac rău copiilor mei sub nicio formă.

Chiar dacă plătesc cu fericirea mea și cu liniștea mea, aș renunța, întotdeauna, la absolut orice pentru copiii mei.

Niciodată nu mi-au spus  «  Mama, nu ai voie, mama, nu vreau  ». Întotdeauna au spus  «  Mami, ce te face pe tine fericită vreau să faci, pentru că, dacă tu ești fericită, și noi suntem fericiți  ».

Sunt generația aia care, cum îmi spun mulți, comunistă, care crede atât de tare în dragostea dintre mamă și copii și le-am explicat că nu o iau ca pe un sacrificiu, dacă s-ar întâmpla vreodată așa ceva, pentru că și cu soțul meu al doilea, având cele două fete, el a știut că, dacă nu va avea o relație bună cu fetele mele, eu nu voi sta cu el nici măcar o secundă”, a mai spus aceasta.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.