Anamaria Prodan, în lacrimi, la propriul eveniment! Iată ce anume a copleșit-o teribil pe celebra impresară, în timpul lansării parfumului ei!

Author: Ana Filip
Actualizat: 13 mai 2022, 22:12

Anamaria Prodan, emotionata pana la lacrimi

Sursa: Captură KANAL D

Anamaria Prodan a lăcrimat în timpul fastuosului eveniment în cadrul căruia și-a lansat propriul parfum.

Anamaria Prodan și fiica ei, Sarah, au strălucit asemenea unor vedete de la Hollywood, însă la un moment dat celebra impresara a fost copleșită de emoții puternice, în clipă în care gândul i-a zburat la mama să, regretata artista Ionela Prodan, și a izbucnit în lacrimi.

Anamaria Prodan, în lacrimi, la propriul eveniment

Deși toată lumea prezentă în cadrul grandiosului eveniment se aștepta ca Anamaria Prodan să radieze de fericire pe durata întregii seri, la un moment dat, lacrimile au năpădit-o pe celebra impresara.

În zadar a încercat Anamaria să își stăpânească și să își ascundă emoțiile.

Seara a început cu totul altfel pentru Anamaria. Celebra impresara a fost extrem de zâmbitoare și a socializat cu toți invitații. Această și-a făcut apariția la eveniment alături de Sarah și de Bebeto. Cele două, mama și fiica, au purtat outfit-uri all black, însă Sarah a fost un pic mai curajoasă, deoarece a optat pentru un costum negru din latex, care s-a mulat perfect pe formele ei.

Amandoua, mama și fiica, au strălucit asemenea unor dive de la Hollywood, au avut chef de vorba și de joacă.
După lansarea unei cărți cu ceva vreme în urmă, Anamaria Prodan și-a lansat și proprul parfum seară trecută, într-un cadrul de poveste, alături de persoane dragi.

"Da, după carte era firesc să vină și parfumul! Și trebuia să fie unul într-un cadru de vis, perfect din toate punctele de vedere! Asta suntem noi, familia Prodan!",

a spus Anamaria Prodan.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Deși Anamaria Prodan a mărturisit că fiica ei este mai sensibilă dintre ele, celebra impresara s-a emoționat până la lacrimi atunci când Nicolae Voiculeț a început să cânte la nai, deoarece în acele momente și-a amintit de mama să, regretata Ionela Prodan.

"Au cântat împreună și de asta mi-au dat lacrimile astăzi când mi-am adus aminte că exact acum câteva zile mi-a trimis o bucățică dintr-un fimulet unde ei doi repetau! Și probabil

că asta este un semn așa că acest album cant cu marele Voiculeț și mama mea trebuie să apară!", a mai spus Anamaria Prodan.

Citeste si: Anamaria Prodan, dărâmată de durere la parastasul de patru ani al mamei sale. Cum a fost surprinsă impresara la mormântul Ionelei Prodan: Sunt copia ei fidelă, unu la unu

Citeste si: Anamaria Prodan, dezvăluiri uluitoare după prima înfățișare în procesul de divorț: "Nu și-a salutat copiii"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.