Anamaria Prodan, îndrăgostită din nou: ”Da, îmi place foarte tare de cineva!” Cu ce se ocupă noul bărbat din viața impresarei

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 18 dec 2022, 00:55

Anamaria Prodan, îndrăgostită de un alt bărbat: ”Da, îmi place foarte tare cineva!” Cu ce se ocupă noul bărbat din viața impresarei

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a trecut la un alt nivel, după luni întregi de scandal pe tema infidelității soțului. În sfâșit, sexy impresara iubește din nou.

Anamaria Prodan a dezvăluit în emisiunea ”Fiță cu Adiță” că în viața ei există un bărbat și a dat de înțeles că iubitul ei secret este putred de bogat.

Anamaria Prodan, îndrăgostită de un alt bărbat: ”Da, îmi place foarte tare cineva!” 

Anamaria Prodan a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, pe care o puteți urmări în fiecare vineri, pe canalul de YouTube thexclusive, că în viața ei există un alt bărbat. Se pare că Laurențiu Reghecampf este de domeniul trecutului pentru impresară, aceasta a trecut la un

alt nivel și a mărturisit că se iubește cu un bărbat bogat din Emiratele Arabe.

După luni întregi de scandal pe tema infidelității soțului, Anamaria Prodan pare că înflorește pe zi ce trece, semn că noul ei iubit o face extrem de fericită.

Impresara a dezvăluit că, în primul rând, bărbatul din viața ei trebuie să fie dispus să facă totul pentru copiii ei, astfel îl va iubi și îl va respecta.

”Da, imi place foarte tare cineva! Dacă nu este perfect pentru copiii mei, viitorul meu soț sau iubit. Dacă nu-mi iubește copiii, dacă eu nu simt că va face orice pentru copiii mei, nu are nicio șansă. Așa a fost și cu Reghecampf”, a dezvăluit Anamaria Prodan în emisiunea Fiță cu Adiță.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: EXCLUSIV! Cine este este bărbatul care o așteaptă pe Anamaria Prodan să divorțeze. Impresara a primit un nou cadou de la iubitul ei

Cu ce se ocupă noul bărbat din viața impresarei

Anamaria Prodan a mărturisit că în viața ei există un bărbat și a mai precizat că este unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din lume, iar acesta a promis că va îndeplini toate cerințele pe care impresara i le-a pus pentru a putea fi împreună.

Se pare că bărbatul este putred de bogat și este din Emiratele Arabe.

Bărbatul i-a promis impresarei că o așteaptă să divorțeze și nu grăbește lucrurile, este dispus să aștepte atâta timp că afacerista are nevoie. 

Anamaria Prodan radiază de fericire, iar cadourile extrem de scumpe sunt nelipsite, noul ei iubit este foarte atent cu ea și are grijă să-i ofere tot ce este mai bun.

Citeste si: Ce schimbare de look și-a făcut Anamaria Prodan. Impresara și-a lăsat urmăritorii mască