Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Becali! A intors toate privirile cu cea mai decenta rochie

Autor: L.S.
Actualizat: 22 nov 2020, 03:20
video Foto(8)

Anamaria Prodan s-a numărat printre invitații de la nunta fiicei lui Gigi Becali, Teodora. Ce tinuta a purtat sexy impresara si cum a petrecut la eveniment

Anamaria Prodan a onorat invitatia la nunta fiicei lui Gigi Becali si si-a ales o tinuta pe masura evenimentului. Extrem de eleganta, Anamaria Prodan a purtat o rochie albastra cu insertii argintii, care i-a pus in evidenta talia de viespe. Superba rochie a fost de o decenta iesita din comun, daca luam in considerare faptul ca impresara ne-a obisnuit cu aparitiile ei sexy si extravagante.

La petrecerea de nuntă a Teodorei cu Mihai Mincu, Anamaria Prodan a purtat lunga pana in pamant, cu maneci lungi sai inchisa pana la gat.

Impresara a aratat spectaculos, iar rochia aleasa nu a avut nevoie de niciun accesoriu pentru ca era confectionata dintr-un material pretios, pe care insertiile argintii aratau ca niste bijuterii.

Citeste si: Sexy impresara a recunoscut! Ce a facut-o pe Anamaria Prodan sa-l loveasca pe Dan Alexa

Citeste si: Bomba! Sexy impresara a rabufnit: "Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!”

Anamaria Prodan s-a bucurat de prezenta ei la eveniment si s-a fotografiat cu o multime de persoane publice care au fost invitate la nunta Teodorei, fiica lui Gigi Becali.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Anamaria Prodan n-a ratat ocazia de a se poza și alături de socrul mic, Gigi Becali. „ Noi. cel mai tare dintre cei mai tari. Te iubesc, patroane”, este mesajul transmis de Anamaria prodan în mediul online.

Teodora Becali, fiica lui Gigi Becali, și a alesul ei, Mihai Mincu au făcut cununia religioasă sâmbătă.

Mirii au ajuns, în jurul orei 17.00, la biserica Sfântul Spiridon Nou din București, iar apoi au mers la Snagov pentru petrecere. Nunta Teodorei Becali cu Mihai Mincu a avut loc la Palatul Snagov, în prezenţa a 700 de invitaţi. Se pare că a costat jumătate de milion de euro, însă Becali nu s-a uitat la bani. Cum îşi doreau foarte mult o formaţie care era antamată la o altă nuntă, le-ar fi plătit acelor miri 20.000
de euro ca să îi cedeze lui muzicienii, scrie libertatea.

Citeste si: Cati bani a castigat fiica lui Gigi Becali la nunta: suma este uriasa!

Citeste si: Detalii de ultimă oră despre nunta fiicei lui Gigi Becali! Ce pretenții are milionarul! Lista de invitați se apropie de 1.000 de persoane!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.