Anamaria Prodan la un pas de divorţ? Care este motivul despărţirii dintre impresara de fotbal şi Laurenţiu Reghecampf. Gigi Becali a spus totul

Author: Madalina Maftei
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf la un pas de divorţ?
Sursa: Instagram

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf formează unul dintre cele mai impunătoare cupluri din showbiz-ul autohton. Însă, lucrurile se pare că nu merg prea bine între impresară şi antrenorul de forbal, cei doi fiind chiar la un pas de divorţ după cum a declarat Gigi Becali.

Anamaria Prodan este prima femeie impresar din fotbal, cu un simţ al negocierilor incredibil. Anamaria a negociat vânzarea unor jucători de renume din fotbal pe sume exorbitante. În timp ce, soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, este antrenorul unei rechipe renumite din Dubai. Averea lor se rezumă la sume colosale, de ordinul milioanelor de euro, însă, în ciuda reuşitelor pe care le-au înregistrat de-a lungul timpului, relaţia dintre ei scârţâie.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf divorţează?

Transferul lui Dennis Man la Parma i-a adus pe Anamaria Prodan şi pe Gigi Becali la aceaşi masă a negocierilor, dar totodată în faţa unui scandal de zile mari. Patronul echipei FCSB a făcut dezvăluiri incredbilie despre căsnicia impresarei.

Latifundiarul din Pipera ar fi vorbit în anturajul său despre căsnicia Aneimaria Prodan cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

Gigi Becali susţine că relaţia dintre cei doi s-a terminat de multă vreme, dar continuă să pozeze în familia perfectă, deoarece ar avea un motiv bine întemeiat.  

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au agonisit o avere colosală de-a lungul timpului, iar cei doi nu vor să ajungă în situaţia în care trebuie să o împartă.

Gigi Becali a mai mărturisit că cei doi soţi au avut relaţii extraconjugale, iar la un moment dat, au existat tensiuni mari între ei.

Pe de altă parte, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf par a fi la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi și nu dau de înțeles că ar fi ceva în neregulă în căsnicia lor. 

De-a lungul timpului impresara de fotbal a infirmat zvonurile potrivit cărora ar fi în prag de divorț. Până în momentul de față, însă, Anamaria Prodan nu a reacționat la afirmațiile făcute de Gigi Becali. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: A fost sau nu amanta lui Laurențiu Reghecampf? Anamaria Prodan a dezvăluit dacă l-a despărțit pe Reghe de fosta soție: „Eu eram divorțată, mi-a explicat că...” 

Ce avere au Anamaria Prodan şi soţul ei

Anamaria Prodan este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, a reuşit să strângă alături de soţul ei, Laurenţiue Reghecampf, sume colosale de ordinul milioanelor de euro.

Familia Prodan-Reghecampf se află printre cei mai bogaţi 100 de oameni din România, având o avere de milioane de euro.

Cei doi deţin apartamente de lux în America, o astfel de locuință aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf.

Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.

Citeste si: ”L-ați despărțit pe Laurențiu Reghecampf de fosta soție?” Anamaria Prodan, dezvăluiri în premieră, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:30, la Kanal D!