Anamaria Prodan, mai îndrăgostită ca oricând! Ce declarație de dragoste i-a făcut lui Ronald Gavril

Author: Diana Ghita
Actualizat: 12 ian 2024, 09:28

Anamaria Prodan își declară dragostea pentru Ronald Gavril

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan formează un frumos cuplu alături de Ronald Gavril, un boxer român cunoscut la nivel internațional.

Anamaria Prodan a confirmat de curând relația cu pugilistul Ronald Gavril, iar acum își pot împărtăși liniștiți dragostea, fără a se mai ascunde de ochii lumii.

Ce declarație îi face Anamaria Prodan lui Ronald Gavril

Din câte se poate observa în imaginile postate în ultima perioadă de către impresară, pe pagina ei personală de Instagram, aceasta se simte foarte bine în compania lui Ronald, văzându-se pe chipurile lor că sunt îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt.

Recent, Anamaria a decis să îi spună, concret, sportivului ceea ce simte pentru el, făcându-i o frumoasă declarație de dragoste prin intermediul unei postări pe pagina ei personală de Instagram.

În cea mai recentă postare a ei, vedeta i-a scris un mesaj deosebit lui Ronald Gavril, care se regăsește în descrierea unei fotografii de cuplu a amândurora. În această poză impresara îl ține strâns în brațe pe iubitul ei și îl privește drăgăstos.

„FERICIREA MEA ARE DOAR 2 LITERE! TU! Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul Ronald Gavril”, a scris vedeta lângă poza cu ea și bărbatul din viața ei.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Anamaria Prodan enumeră diferențele dintre Ronald Gavril și Laurențiu Reghecampf: „Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă”

Cum se comportă Ronald Gavril cu Anamaria Prodan

Urmăritorii săi sunt, la rândul lor, foarte bucuroși pentru povestea ei de dragoste cu Ronald, care o face să se simtă o femeie împlinită sufletește.

„Capul sus! Mergi înainte cu curaj. N-ai pierdut nimic... ci din contră, AI CÂȘTIGAT!”, i-a transmis o fană Anamariei Prodan.

Citește și: Ronald Gavril, primele declarații despre relația cu impresara Anamaria Prodan: „Sunt un bărbat asumat”

Acestea nu sunt singurele cuvinte frumoase pe care vedeta le are la adresa iubitului ei, declarând și pentru presă că acesta i-a demonstrat că are multiple calități, purtându-se cu ea ca un bărbat adevărat.

„Nu i-am construit eu carieră. E un bărbat care el mă susține pe mine și să știi că este minunat să ai așa un om lângă tine, pentru că numai așa poți construi și să trăiești viața frumos, demn, fără să te râdă lumea pe la colțuri.

Apreciez cel mai mult la el bărbăția, grija față de mine și de copiii mei, demnitatea, inteligența, șarmul. Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă”, declară Anamaria Prodan, într-un interviu pentru WOWnews.