Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru foștii bărbați din viața ei „Ca mine nu mai găsești”. Cine este bărbatul din viața impresarei

Author: Diana Bostan
Actualizat: 14 sep 2023, 14:06

Anamaria Prodan

Sursa: Instagram- Anamaria Prodan

Impresara Anamaria Prodan a trecut printr-un divorț cu scandal, iar relațiile de până acum nu au dus în direcția dorită de vedetă.

Anamaria Prodan a postat un mesaj cu subînțeles pentru bărbații din viața ei. Deși a avut relații de scurtă durată și cu alți bărbați, fanii s-au gândit imediat că mesajul ar fi pentru antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru foștii bărbați din viața ei

Deși a afirmat faptul că a trecut peste și trăiește clipa, Anamaria Prodan nu ratează vreo ocazie atunci când vine vorba de a arunca săgeți către fostul soț.

Citește și: Anamaria Prodan, apariție incendiară alături de fostul iubit! Flavius Nedelea trece printr-o despărțire

De curând, impresara a postat la story, pe contul său de Instagram, mesajul „Tu ca mine nu mai găsești, eu ca tine nu mai caut. Asta este de reținut.”  Prin acest mesaj, Anamaria Prodan își exprimă dezamăgirea față de fostul soț și că acesta nu ar fi fost bărbatul de care ea avea nevoie.

Citește și: Fiica Anamariei Prodan a recunoscut: „Am renunțat la tot”. De ce nu are Sarah Dumitrescu un iubit

După divorțul de Laurențiu Reghecampf, au existat mai mult zvonuri potrivit cărora, impresara s-au iubi cu un prinț din Dubai. Aceasta se afișa cu cadouri scumpe și cu buchete imense de flori. Impresara a încercat și cu afaceristul Flavius Nedelea, însă relația s-a sfârșit la scurt timp și au rămas amici.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Anamaria Prodan, apariție alături de fostul iubit

Sexy impresara a lăsat lumea cu gura căscată, când și-a făcut apariția la brațul lui Flavius Nedelea, fostul ei iubit. Omul de afaceri trece printr-o despărțire, după ce a decis să pună capăt relației cu Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi. Vedeta

a purtat o rochie lungă și elegantă, iar Flavius a optat pentru un costum.

Citește și: „Spune că fetele nu sunt fetele lui. E rușinos!” Anamaria Prodan, atacuri repetate la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Nimeni nu se aștepta ca cei doi să își facă apariția împreună, însă, Anamaria Prodan spune în urmă cu ceva timp: „Atunci când intru undeva se face liniște”. 

 

Citește și: Posibilă împăcare între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp: „Probabil am fost suflete pereche. O să facem cumva”

Sexy impresara a postat recent mai multe fotografii alături de fostul ei iubit, alături de care spune că are o relație frumoasă de prietenie. Ea a mai adăugat că a realizat că nu pot forma un cuplu și au decis să rămână la statutul de prieteni și atât.

„  El este minunatul meu prieten pe viață  ”, a transmis impresara pe Instagram.