Anamaria Prodan, mesaj la scurt timp după ce și-a asumat public relația cu partenerul ei: „Atunci când tratezi pe cineva rău, este o datorie pe numele tău”. De unde provine supărarea impresarei

Author: Lavinia Medrea

Anamaria Prodan, mesaj la scurt timp după ce și-a asumat public relația cu partenerul ei

Sursa: Instagram Anamaria Prodan - colaj Kanal D

La scurt timp după ce și-a oficializat relația cu Flavius Nedelea, Anamaria Prodan a transmis un mesaj pe Instagram.

Anamaria Prodan a decis să nu se mai ascundă și a dezvăluit public că are o relație cu afaceristul român Flavius Nedelea.

Anamaria Prodan, mesaj la scurt timp după ce și-a asumat public relația cu partenerul ei

Se știe că Anamaria Prodan și fostul ei soț au avut momente tensionate, multe dintre acestea având loc în public încă de la anunțul divorțului lor.

Cu toate acestea, acum, femeia de afaceri a găsit pacea și fericirea alături de un nou bărbat care a ajutat-o să uite toate problemele din trecut. Cu puțin timp în urmă, Anamaria Prodan a transmis un mesaj cu subînțeles, pe Instagram. 

„Atunci când tratezi pe cineva rău, este o datorie pe numele tău. Se va întoarce împotriva ta. Va veni după tine.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: „Îngerul vieții mele”. Mesajul postat de Anamaria Prodan, de la mormântul mamei sale, Ionela Prodan, la cinci ani de când aceasta s-a stins din viață

Cine te iubește va face întotdeauna următoarele patru lucruri: mereu te va suna, îți va scrie sau va veni să te vadă, vei fi prima persoană de care îi va fi dor atunci când se va trezi dimineața, mereu te va întreba unde mergi și cu cine, nu pentru că vrea să te controleze ci pentru că îi pasă.

Nu contează cât va fi de ocupat, mereu își va face timp pentru tine”, sunt mesajele transmise de Anamaria Prodan, pe Instagram, la Story, prin intermediul unor videoclipuri repostate de către impresară.

Anamaria Prodan, fericită și înstărită alături de Flavius Nedelea

Anamaria Prodan deține o avere impresionantă, ceea ce a făcut ca partenerul ei să fie și el puternic din punct de vedere financiar.

Flavius Nedelea este cu opt ani mai tânăr decât impresara și deține mai multe afaceri în București și Constanța.

Citește și: Anamaria Prodan, reacție acidă la adresa Aluzivei, după ce fosta jurnalistă a atras atenția la modul toxic în care a îndemnat femeile să-și mențină silueta ca ea: „Să o facem cunoscută și pe Abuziva”

Impresara și partenerul ei și-au făcut publică oficial relația și sunt extrem de fericiți împreună.

Chiar dacă apropiatii lor știau de relația lor, cei doi au avut grijă să-și construiască o bază solidă pentru povestea lor de dragoste, luându-și timp să o dezvolte departe de ochii curioșilor. Cei doi nu se bucură doar de o relație sentimentală fericită, ci și de o colaborare profesională excelentă. Anamaria Prodan și noul ei partener își unesc forțele în afaceri, iar fiecare călătorie de afaceri devine o experiență romantică pentru ei.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.