Anamaria Prodan, prietenă la cataramă cu cei mai periculoși interlopi din România. Sexy-impresara, dezvăluiri fără perdea:”Eu am fost cu Fane Spoitoru!”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 12 oct 2022, 07:40

Anamaria Prodan, prietenă la cataramă cu cei mai periculoși interlopi din România

Sursa: canva.com

Anamaria Prodan, dezvăluiri fără perdea despre relația pe care o are cu unii dintre cei mai periculoși interlopi din România.

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri fără perdea în podcastul lui Codin Maticiuc despre cercul ei de prieteni și relația pe care o are cu cei mai periculoși interlopi din România.

Anamaria Prodan, prietenă la cataramă cu cei mai periculoși interlopi pe care îi are România

Anamaria Prodan este întotdeauna asumată și nu se ascunde după deget. Sexy-impresara a vorbit deschis despre legătura dintre ea și Fane Spoitoru, interlopul  care a murit în urmă cu câțiva ani, însă, vedeta a făcut abia acum dezvăluiri.

În cadrul podcastului moderat de Codin Maticiuc, aceasta a vorbit și despre legătura pe care o are cu Nuțu Cămătaru. 

Citeste si: Anamaria Prodan a dat cărțile pe față! Ce se va întâmpla cu averea dobândită în timpul căsniciei: ”Eu sunt milionară, da!”

Care a fost, de fapt, relația dintre Anamaria Prodan și Fane Spoitoru

Pornind de la cartea pe care Codin Maticiuc a făcut-o în colaborare cu interlopul Nuțu Cămătaru, Anamria Prodan a făcut dezvăluiri despre relația ei cu cei mai puternici interlopi de la noi din țară.

Prodanca a făcut mărturisiri despre relația ei cu Fane Spoitoru, lăsând loc de interpretări, semn că s-ar fi întâmplat ceva mai mult între ei. Impresara a clarificat imediat situația și a precizat că relația ei cu Fane a fost una de prietenie, făceau parte din același anturaj.

Aceasta a lămurit ce relație are cu Nuțu Cămătaru, dar și cu Bebe Cămătaru, fiul lui Sile Cămătaru.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Anamaria Prodan: „De acolo a plecat smecheria, înțelegi? Apropo de cartea ta cu Nuțu Cămătaru, eu eram cu Fane, știi. Cu Fane Spoitoru.”

Codin Maticiuc: „Cum adică erai cu Fane?”

Anamaria Prodan: „Eram în același anturaj, prieteni. ”Domne, Anamaria Prodan umblă cu Bebe Cămătaru”. Pentru mine au fost frații mei și niciodată nu m-am dezis.”

Codin Maticiuc: „Cu Nuțu te știi?”

Anamaria Prodan: „Dar cum să nu? Ia întreabă-l.”,  a declarat Anamaria Prodan în cadrul podcatului lui Maticiuc, relatează Stirile Kanal D

Citeste si: Anamaria Prodan lovește din nou! Cine este bărbatul cu care s-a afișat în ziua de Crăciun-Foto