Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce l-a batut pe Dan Alexa! A dezvaluit motivul pentru care l-a lovit: "A fost o..."

Autor: B.M.

Speculatiile curg dupa ce Anamaria Prodan a fost surprinsa de camerele de luat vederi in timp ce ii administra o palma zdravana lui Dan Alexa, antrenorul echipei Astra Giurgiu.

Se spune ca cei doi ar avea o relatie pe care ar fi ascuns-o de ochii lumii pana in prezent, iar reactia Aneimaria Prodan ar fi un gest de gelozie.

Zvonurile unei posibile relatii dintre cei doi sunt intarite si de informatiile potrivit carora Anamaria Prodan si sotul ei, Laurentiu Reghecampf ar fi in prag de divort.

Recent Anamaria Prodan a avut prima reactie referitoare la scandalul in care este implicata.

"A fost o reactie copilareasca. Greseala mea e ca reactionez la impuls. A fost o discutie despre doua transferuri nereusite. M-am enervat foarte tare si m-am aprins. Dan niciodata nu ar da intr-o femeie, de asta nu a ripostat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Astea sunt niste prejudecati si niste prostii. Nu se astepta sa am o asemenea reactie. E greseala mea, mi-o asum. Nu trebuia sa fac asta, indiferent de cati nervi as fi avut. Am de lucrat la asta.

"Nu stiu de ce s-a inversunat toata lumea. Toata lumea, in loc sa vorbeasca despre Halep, vorbea despre mine. A fost o prostie. Simona scrisese istorie pentru Romania! Nu este o mandrie pentru mine sau pentru noi ca popor ca am rivalizat cu asa ceva", a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.