Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tată: „Să mai facă copii, să îl întreacă pe Cristi Borcea”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 19 mai 2022, 10:37

Mesajul pe care Anamaria Prodan i l-a transmis lui Laurențiu Reghecampf după ce acesta a devenit din nou tată 

Sursa: instagram Anamaria Prodan

La scurt timp după ce Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tată, Anamaria Prodan a reacționat. Ce mesaj i-a transmis fostului ei soț?

Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tată, vestea cea mare fiind dată chiar de el prin intermediul rețelelor de socializare. Contactată de jurnaliști, Anamaria Prodan a ținut să îi transmită un mesaj fostului ei soț în cea mai importantă zi din viața lui. Ce i-a urat Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf?

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf după ce acesta a devenit din nou tată 

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ținut prima pagină a ziarelor, între cei doi au apărut foarte multe tensiuni, dar în ziua în care acesta a devenit din nou tată, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj emoționant. Impresara l-a felicitat pe Laurențiu Reghecampf și i-a urat să mai facă și alți copii, astfel încât să îl întreacă pe Cristi Borcea. 

„Îl felicit pe Reghe pentru copil.

Îi doresc să fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâția câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, să aibă mai mulți”,
a declarat Anamaria Prodan, pentru  fanatik.ro.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tată! Cum arată Liam, cel de-al treilea fiu al antrenorului

Laurențiu Reghecampf, tată pentru a treia oară

Laurențiu Reghecampf este din nou tată de băiat, antrenorul dând vestea în această dimineață. Laurențiu Reghecampf a ales să posteze pe contul de instagram o fotografie cu cei doi băieți mai mari ai săi, imagine însoțită de un mesaj emoționant.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Astăzi dimineață s-a născut Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata!”, a scris Laurențiu Reghecampf pe instagram.

La scurt timp, Laurențiu Reghecampf a încărcat și prima fotografie cu micuțul Liam, antrenorul de fotbal fiind în culmea fericirii. Imaginea a fost apreciată de mai bine de 5000 de persoane, iar prietenii virtuali s-au grăbit să îi transmită felicitări. 

Pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf a ales un nume special, Liam. Coincidența face ca și ceilalți doi băieți ai antrenorului să primească la botez tot prenume care încep cu litera „L”, mai exact Luca și Laurențiu Jr. 

Băiețelul care a venit pe lume pe 19 mai 2022 este primul copil al cuplului Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc.

Citeste si: Anamaria Prodan uimește din nou! Ce mesaj controversat a putut să transmită impresara pe rețelele de socializare: „Să fii un leu și să nu depinzi de un bou”