Anamaria Prodan, reacție acidă la adresa Aluzivei, după ce fosta jurnalistă a atras atenția la modul toxic în care a îndemnat femeile să-și mențină silueta ca ea: „Să o facem cunoscută și pe Abuziva”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 13 ian 2024, 04:15

Anamaria Prodan, reacție acidă la adresa Aluzivei, după ce fosta jurnalistă a atras atenția la modul toxic în care a îndemnat femeile să-și mențină silueta ca ea

Sursa: Instagram Anamaria Prodan/Aluziva - colaj Kanal D

Cu câteva zile în urmă, Aluziva a reacționat la recomandările Anamariei Prodan pentru femei, de a-și menține silueta.

În urmă cu aproape o săptămână, Anamaria Prodan s-a lăudat cu aspectul ei fizic, în special cu chipul ei fără machiaj. Impresara este o femeie frumoasă și arată bine la vârsta de 50 de ani, dar modul în care a transmis sfaturi a lăsat de dorit, deoarece a folosit jigniri.

Anamaria Prodan, reacție acidă la adresa Aluzivei

„Mă pregătesc pentru make-up.

Mă demachiez, că am avut cremă pe față. Și apropo, pentru fraierii ăștia. Așa arată Anamaria Prodan demachiată la 50 de ani. Și slabă, și frumoasă, ca să muriți de ciudă, graselor și urâtelor! La 25-30 de ani, să slăbiți și să aveți grijă de voi!”, este mesajul pe care l-a susținut Anamaria Prodan, în mediul online. 

 
 
 
 
 
View this
post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

După ce a văzut reacția Aluzivei la adresa videoclipului pe care l-a postat, Anamaria Prodan nu s-a abținut și a luat-o peste picior pe fosta jurnalistă și, în același timp, i-a explicat că mesajul nu era pentru toate femeile, ci doar pentru cele care răspândesc ură și se ascund după deget.

Citește și: Anamaria Prodan este mai fericită ca niciodată de când are un nou iubit: „Pe plan sentimental, radiez”. Declarațiile impresarei despre iubitul misterios

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Să o facem cunoscută și pe Abuziva sau cum se numește. Te pupă Anamaria și îți recomandă cel mai bun și sănătos regim alimentar! Video-ul a fost făcut pentru haterii oribili, cumpliți, care nu își arată fețele hidoase, schimonosite de răutate și invidie! Abuziva, nu te inflama, că înflorește părul verde. Sper că ai înțeles”, este replica pe care i-a dat-o Anamaria Prodan Aluzivei. 

Reacția Aluzivei la mesajul Anamariei Prodan

Aluziva a tras un semnal de alarmă asupra mesajului transmis de Anamaria Prodan, explicând că ideea putea fi transmisă într-un mod mult mai constructiv și sănătos, fără a fi nevoie să atace femeile cu jigniri.

Citește și: Carmen Harra, adevărul despre relația Anamariei Prodan cu noul iubit: „Percepția ei despre aceasta relație este distorsionata. De asta nici nu îl prezintă”

„Cum se transmite un mesaj sănătos, pozitiv, constructiv, care încurajează la obiceiuri sănătoase și care dorește binele persoanelor cărora le este adresat mesajul: arăt bine la 50 de ani și am ten frumos pentru că am grijă de mine. Pentru a arăta și voi așa, e important să aveți grijă de voi încă din tinerețe.

Cum se transmite un mesaj care provoacă angoasă, umilește și încurajează aceleași idei toxice și stereotipuri leșinate și care dorește doar să fie laudă de sine și o jignire pentru persoanele cărora le este adresat mesajul: fraierilor, așa arăt la 50 de ani, slabă și frumoasă. Să muriți de ciudă, graselor și urâtelor, care ar trebui să puneți mâna la 20-30 de ani să slăbiți”, a declarat Aluziva.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.