Anamaria Prodan, reacție tăioasă după ce pozele cu ea dezbrăcată au devenit virale pe internet: ”El era singurul care le deținea”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 05 dec 2021, 23:36

Anamaria Prodan, reacție tăioasă după ce pozele cu ea dezbrăcată au devenit virale pe internet

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu și-a putut crede ochilor când a văzut pozele cu ea dezbrăcată pe rețelele de socializare. Aceasta susține că fotografiile erau exclusiv pentru soțul ei.

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei din România, care de-a lungul anilor a reușit să clădească un adevărat imperiu. Sexy-impresara a trecut printr-o perioadă încărcată emoțional, după ce soțul ei a anunțat divorțul, se pare că momentul dezvăluirilor nu a luat sfârșit, recent, în mediul online au deveni virale mai multe imagini cu aceasta complet dezbrăcată. Anamaria Prodan are și o bănuială în ceea ce privește persoana care ar fi putut face acest gest, mai ales că, singura persoană care deținea aceste imagini ar fi fost Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, reacție tăioasă după ce pozele cu ea dezbrăcată au devenit virale pe internet: ” El era singurul care le deținea”

Recent, rețelele de socializare au fost luate cu asalt de mai multe imagini cu Anamaria Prodan care își făcea poze complet goală, în oglindă.

Reacția impresarei nu a întârziat să apară, aceasta susține că în 49 de ani de viața este pentru prima dată când se confruntă cu o astfel de situație.

Mai mult, Anamaria Prodan a precizat că singura persoană care deținea aceste imagini era chiar soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

”Nici nu știu cum sa încep. În 49 de ani, nimeni nu și-a permis așa ceva! Nu au existat poze cu mine să circule pe site-uri.

Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu, Laurențiu Reghecampf, după ce venisem de la sală.

El era singurul care le deținea. Nu am să cred în viața asta că el este cel care le-a trimis, cum încearcă toți sa insinueze. Dumnezeu este mare și niciodată nu a permis să mi se întâmple ceva rău, de aceea cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit, legal”,   a declarat Anamaria Prodan.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Noul mesaj cu subînțeles al Anamariei Prodan pe Instagram: "La restaurante stați întotdeauna la masă, nu sub masă!"

Anamaria Prodan bănuieșete cine ar fi făptașul care a făcut publice fotografiile 

Anamaria Prodan este extrem de revoltată după apariția fotografiilor nud în social media, aceasta a precizat că a luat deja legatura cu avocații, iar persoana care a îndrăznit să facă acest gest va plăti.

Sexy-impresara are și o bănuială în ceea ce privește persoana care ar fi făcut publice imaginile, mai ales că acestea erau exclusiv pentru soțul ei, iar nimeni altcinvea nu ar fi putut avea acces la ele.

”La această oră, toți știm cine le-a furat din telefonul soțului meu și știm o parte din cei ce le-au distribuit. Am vorbit cu avocații mei, am făcut toate demersurile față de cine le-a trimis la diferite adrese de mail și față de cei ce le-au distribuit pe grupuri”,  a

mai spus celebra impresara.

În final, Anamaria Prodan a încercat să vadă partea bună din toată această situație, aceasta este mândră de aspectul său fizic, iar fotografiile confirmă că acest lucru.

”Am să iau partea bună a situației și anume că, pe lângă faptul că-s numărul 1 la minte, sunt numărul 1 și la aspect”,  a încheiat Anamaria Prodan.

Citeste si: Anamaria Prodan, schimbare radicală de look după despărțirea de Laurențiu Reghecampf: „Frumos, nu?”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.