Anamaria Prodan s-a ținut de cuvânt și i-a șters chipul lui Laurențiu Reghecampf de pe spatele ei! Cum arată acum tatuajul impresarei

Author: Lavinia Medrea

Anamaria Prodan a trecut printr-un divorț de Laurențiu Reghecampf, motiv pentru care a acționat și și-a șters chipul antrenorului de pe spate.

Anamaria Prodan a avut, pe parcursul căsniciei sale cu Laurențiu Reghecampf, un tatuaj imens pe spate cu chipurile fostului soț și a celor trei copii. Agenta FIFA l-a scos definitiv pe antrenor din tatuajul ei, rămânând doar cu copiii pe corp. 

Anamaria Prodan i-a șters chipul lui Laurențiu Reghecampf din tatuaj

Anamaria Prodan a publicat prima fotografie cu tatuajul imens de pe spate, modificat după divorț.

Dacă pe vremuri eram obișnuiți să-i vedem fetele din căsnicia cu Tibi Dumitrescu, băiatul din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf și pe fostul soț al impresarei în marele tatuaj, iată că acum, în locul chipului antrenorului au fost puși niște trandafiri roșii.

Citește și: „Bărbați neasumați, bărbați fără nimic în pantaloni”. Anamaria Prodan, dezgustată de comportamentul bărbaților din ziua de astăzi. Ce își dorește impresara de la viitorul partener

„Mândră de copiii mei absolut superbi”, este mesajul transmis de Anamaria Prodan, alături de fotografia cu tatuajul modificat, unde chipul lui Laurențiu Reghecampf a fost acoperit de trandafiri. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat

Anamaria Prodan a avut de trecut mai multe greutăți în ultimul an.

După ce a trecut printr-un divorț complicat cu Laurențiu Reghecampf, divorț care a ținut vii ziarele mondene, impresara a avut parte și de o despărțire de Flavius Nedelea.

Lucrurile pare că s-au așezat și s-au liniștit, iar Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să se împace de dragul copilului lor și să aibă o relație decentă de prietenie. 

Citește și: ,,Partenerul ideal vine în viața ei'' Carmen Harra, despre împăcarea anului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

„Eu vorbesc cu Laur pentru copii. Ne-am împăcat pentru copii noștri, luăm decizii împreună pentru copiii noștri, copiii s-au liniștit, sunt fericiți. Viața merge înainte. El va rămâne parte din sufletul nostru și familia noastră toată viața. Avem un copil împreună. Timpul vindecă orice rană.

Când cineva rămâne blocat într-o chestie, înseamnă că are probleme cu el însuși. Timpul te face să uiți și să ierți.

Eu și Reghe vorbim orice despre copilul nostru, dacă are nevoie să îl ajut cu ceva, știe că se poate baza pe mine. Pentru el, tot ceea ce s-a întâmplat, nu i-a adus nimic bun, decât un copil superb, să-i trăiască și atât. Eu îl cunosc mai bine ca mama lui pe Laur, nimeni nu îl cunoaște cum îl cunosc eu și el pe mine la fel.

Laur se gândește cu drag întotdeauna la noi. Laur o să mă iubească toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu”, a mărturisit Anamaria Prodan.