Anamaria Prodan, săgeți către fostul soț: „Nu vei putea construi un regat” Impresara a postat totul pe rețelele de socializare

Author: Diana Bostan
Actualizat: 01 aug 2023, 11:25

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Sursa: Instagram- Anamaria Prodan/ Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut parte de un divorț cu scandal, însă lucrurile par că s-au liniștit între cei doi. Antrenorul și-a refăcut viața și a devenit tată, iar impresara a fost într-o relație cu omul de afaceri Flavius Nedelea. Deși susține că s-a resemnat, ultima postare a impresarei le-a dat de gândit urmăritorilor săi.

Impresara a postat la Instastory un mesaj cu subînțeles, iar urmăritorii săi cred că este o dedicație pentru fostul soț, antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a postat un mesaj cu subînțeles pentru fostul soț 

Impresara și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit cu scandal, iar atacurile subtile par să continue între cei doi. De curând, Anamaria Prodan a lăsat de înțeles că antrenorul este un bărbat slab și că nu a putut face față lumii din care provine impresara, tentațiile fiind mult mai puternice.

Citește și: „Sunt foarte fericită”, Veste extraordinară despre fiica Anamariei Prodan! Impresara a făcut marele anunţ

„Niciodată nu vei putea costrui un regat cu cineva care încă tânjește după atenția din sat”, este mesajul subtil transmis de impresară. Anamaria Prodan a susținut în nenumărate rânduri că a încercat să facă din soțul său un bărbat respectat și unul dintre cei mai buni antrenori din România, însă acesta ar fi cedat tentațiilor mici.

Citește și: „Am fost sărac de multe ori, mâncam cartofi cu ou”. Dezvăluiri de senzație făcute de Meko, tatăl faimosului „Selim The Kid”. Ce spune acesta despre fiul său

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Recent, Anamaria Prodan și-a scos de pe piele tatuajul cu Laurențiu Reghecampf, pe care îl numea „soarele meu”.

Impresara a mărturisit că acesta nu merită să rămână pe pielea ei, fiind înlocuit de trei trandafiri ce simbolizează cei trei copii.

Laurențiu Reghecampf s-a întors să antreneze în România

Pentru a fi mai aproape de iubita și de fiul său, Laurențiu Reghecampf a revenit la Universitatea Craiova, echipă pe care a antrenat-o și-n trecut. Antrenorul a dezvăluit faptul că încearcă să-și refacă viața după divorțul de Anamaria Prodan.

Citește și: „Consider că este și greșeala mea” Ce a făcut Anamaria Prodan în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf! Noi detalii au ieșit la iveală

„Fiecare om trece prin perioade mai grele. Am trecut printr-un divorț, n-a fost ușor. Am trecut peste, încerc să-mi refac viața, concentrarea este la ceea ce fac, îmi place, mă bucur de fiecare secundă alături de echipă.

Până la urmă, asta e viața mea. Obiectivul nu este să revin în forță, ci să am rezultate și să fiu mândru de ceea ce muncesc. Nu muncesc pentru presă sau pentru laude, muncesc pentru mine”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Fanatik.

Citește și: Motivul pentru care Anamaria Prodan și-a cumpărat singură inel de logodnă: „Eu de două ori m-am căsătorit”

Anamaria Prodan a mărturisit faptul că ea și copiii îi urează baftă și menține faptul că Reghecampf este cel mai bun antrenor din România și că a ajuns la performanțe incredibile. Impresara susține că Reghe ar putea ajunge campion cu Craiova.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?