Anamaria Prodan, schimbare radicală de look după despărțirea de Laurențiu Reghecampf: „Frumos, nu?”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 27 nov 2021, 17:59

Anamaria Prodan

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a apelat la serviciile unui stilist pentru a schimba radical modul în care arată. Se pare că toată lumea a fost impresionată de noua coafură a impresarei.

Anamaria Prodan a hotărât să aducă o schimbare fizică în viața ei, dar nici pe plan profesional nu s-a lăsat mai prejos. Vedeta și-a publicat cărțile, a reușit să ia contracte importante și a surprins toți urmăritorii cu aparițiile ei.

Anamaria Prodan a făcut o schimbare de look. Vedeta s-a făcut blondă

După cum știu și fanii impresarei, Anamaria Prodan este adepta schimbărilor bruște și radicale.

Nu cu mult timp în urmă, vedeta a puublicat o fotografie pe Instagram, în care le-a prezentat fanilor ei la ce schimbare a apelat și și-a exprimat bucuria față de rezultat. Impresara a mers la un salon și a ales o perucă blondă care are și breton.

„Frumos, nu? Culoarea și părul meu. Frumos, îmi place!”, a scris Anamaria Prodan pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Anamaria Prodan, gata să își refacă viața după divorțul de Laurențiu Reghecampf: "Mă voi mărita"

Majoritatea urmăritorilor impresarei au fost profund impresionați de alegerea făcută de aceasta, în timp ce alții i-au propus să revină la look-ul ei natural.

Anamaria Prodan este dezamăgită de Laurențiu Reghecampf: „Este jenant”

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj dur fostului ei soț, Laurențiu Reghecamp. Vedeta a declarat că fostul ei soț ar fi trebuit să rămână un exemplu demn de urmat de către copiii săi.

Citeste si: V-a părăsit Anamaria Prodan pentru Laurențiu Reghecampf? Dezvăluirile politicianului Codrin Stefanescu despre impresară pe care absolut nimeni nu le-a știut

Ceea ce se în t âmplă acum cu Laurențiu este jenant. Nu poți să te prezinți în fața României cu o viața destrăbălată. Tu trebuia să fii un model pentru copiii tăi. Lipsește o piesă din acest puzzle ca să pot înțelege ce s-a întâmplat. Lumea îmi spune că de fapt eu eram cea vânată, el era veriga slabă. Și s-a găsit!”,  a declarat Anamaria Prodan, în cadrul unei emisiuni televizate.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.