Anamaria Prodan se pregătește să fie bunică? Declarațiile surprinzătoare ale impresarei

Author: Diana Ghita
Actualizat: 19 dec 2023, 20:10

Anamaria Prodan vrea să devină bunică

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit faptul că, deja, se pregătește să intre în rolul de bunică, cumpărând toate cele necesare viitoarei sale nepoate.

Celebra impresară, Anamaria Prodan, vrea foarte mult să fie bunică. Văzându-și copiii mari și realizați, aceasta își dorește ca, acum, alți micuți să-i umple casa de bucurie.

Anamaria Prodan se pregătește pentru rolul de bunică

Cu toții știu că vedeta are, în total, 4 copii: Rebecca, Sarah, Bebeto și Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, pe care îl consideră unul din copiii ei.

Acesteia i-au plăcut foarte mult copiii și îi plac în continuare, motiv pentru care își dorește din tot sufletul să devină, cât mai curând, bunică.

Având în vedere că toți copiii impresarei au crescut, ajungând să se bucure de foarte multe realizări în carierele și activitățile lor, aceasta își dorește, acum, alți micuți pe care să îi crească.

„Abia aștept să am nepoți.

Să îi văd eu pe ei cum aleargă prin casă, cum fac toate tâmpeniile pământului. Am să-i las, am să îi iau cu mine peste tot, am să îi îmbrac”, 
a dezvăluit vedeta, pentru wowbiz.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Cadoul inedit primit de Anamaria Prodan, la împlinirea vârstei de 51 de ani! Sexy impresara a împărtășit vestea pe rețelele sociale

Anamaria Prodan vrea o nepoțică

De asemenea, Anamaria Prodan și-a expus și preferințele, mărturisind că ar vrea ca primul ei nepot să fie fetiță. Aceasta își dorește atât de mult o nepoțică încât nu s-a mai putut abține și i-a cumpărat diverse hăinuțe deosebite.

„Eu am haine deja luate foarte multe pentru o fetiță. Rebecca îmi spune «Mama, pe bune? Nu o să se mai poarte astea pe vremea aia» I-am spus că fetița ei sau prima fetiță care se naște o să fie total diferită de toate, pentru că eu de-a lungul

anilor iau hăinuțe din cele mai frumoase colecții”,  a povestit celebra impresară.

Aceasta a explicat de ce își dorește ca primul ei nepot să fie fată, dezvăluind că, înainte de a deveni mamă, și-a dorit ca primii ei copii să fie fete. Astfel, Anamaria își dorește să fie la fel și în cazul viitorilor nepoței.

„Eu mi-am dorit tare mult două fete, așa mi-am programat totul.

Toată lumea mă întreabă cum Dumnezeu am putut să îmi programez viața secundă cu secundă. Cred că de la tata, din armată, să fie totul perfect, ceas. Am știut, fac o fată, la un an fac încă o fată, după care un băiat”,  a declarat vedeta.

Citește și: Motivul pentru care Anamaria Prodan a divorțat de primul soț: ”Merită mai mult” Unde va petrece sărbătorile frumoasa impresară

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.