Anamaria Prodan și Dana Roba și-au dat întâlnire la Timișoara. Ce mesaj i-a transmis impresara make-up artistului

Author: Diana Bostan
Actualizat: 14 oct 2023, 14:35

Dana Roba și Anamaria Prodan

Sursa: Instagram- Anamaria Prodan

Întâlnire surprinzătoare între Dana Roba și Anamaria Prodan. Cele două s-au întâlnit într-un restaurant din Timișoara, iar impresara a postat totul pe contul său de Instagram.

Impresara și make-up artistul Dana Roba au luat parte la un eveniment din Timișoara. Cele două au schimbat impresii, Anamaria Prodan fiind impresionată de povestea Danei Roba.

Anamaria Prodan și Dana Roba s-au întâlnit la Timișoara

Anamaria Prodan și Dana Roba sunt două femei puternice. Impresara a trecut printr-un divorț cu scandal, iar Dana Roba a căzut victimă soțului agresor, fiind la un pas de ași pierde viața.

Anamaria Prodan a mers la Timișoara cu ocazia unei prezentări de modă, la care au luat parte mai multe nume din showbiz-ul românesc.

Citește și: Dana Roba, dată în judecată de soțul aflat după gratii! „A zis că abandonez copiii singuri cu bona în casă”

Impresara și-a făcut timp pentru a se întâlni și cu Dana Roba. Impresionată de povestea ei, Anamaria Prodan a ținut să-i transmită un mesaj de încurajare.

Viața te pune în genunchi doar ca să te facă mai puternică”, a fost mesajul care a însoțit fotografia postată de Anamaria Prodan.

Citește și: Dana Roba va fi supusă unei noi intervenții! „Nu am voie să trăiesc fără operație”. Suferințele vedetei încă nu s-au încheiat

Cele două s-au întâlnit într-un restaurant de fițe din Timișoara, acolo unde Dana Roba se afla cu fetițele sale.

Dana Roba își face mereu timp pentru a-și răsfăța cele două fetițe și pentru a se bucura de orice moment.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Dana Roba a fost dată în judecată de fostul soț

Aflat după gratii, Daniel Balaciu o acuză pe Dana Roba de faptul că nu are grijă de copiii lor, ba chiar mai mult, acesta a dat-o în judecată. Motivul acuzațiilor ar fi faptul că Dana Roba are o bonă care se ocupă de cele două fetițe atunci când ea este la muncă.

Citește și: Dana Roba, declarație de dragoste emoționantă pentru Beni: „Indiferent de cât de greu pare”

„  Sunt vinovată că am bonă. A zis că abandonez copiii singuri cu bona în casă. Poliția mi-a spus că nu are treaba. Eu las copiii cu bona în casă, nu am cum să fac altfel. Nu le-am lăsat niciodată singure în casă. Nu plec la muncă dacă nu vine mătușa mea să stea, sau o prietenă. Nu mi-am abandonat copii, eu pentru fetele mele trăiesc. Cred că vede toată lumea cum sunt îmbrăcate, granițe. Pentru ele muncesc. Scopul lui e de a mă face pe mine să fiu supărată.   Vreau să rog poate neamurile lui să mă lase în pace. Rudele lui trebuie să știe că Daniel Balaciu este un criminal. Îi rog să mă lase în pace, să îmi văd de viața mea  ”, a spus Dana Roba pentru Antena Stars.

Citește și: Dana Roba a recunoscut "Șansele ca eu să trăiesc au fost 0 %"Cum a reușit make-up artistul să supraviețuiască atacului

Dana Roba a fost la un pas de moarte, în urmă cu câteva luni, după ce Daniel Balaciu a mutilat-o cu ciocanul în somn. Bărbatul și-a recunoscut fapta, iar în momentul de față se află în spatele gratiilor în așteptarea unei sentințe.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.