Anamaria Prodan si fiica ei, Sarah, la Roata Norocului, duminică, de la 21:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 23 ian 2024, 21:36

Anamaria Prodan si fiica ei, Sarah, sunt invitatele ediției de duminica aceasta a emisiunii “Roata Norocului”.

Anamaria Prodan și fiica ei, Sarah, vor învârti ''Roata Norocului'', pentru a schimba destinul unei familii aflate într-o situație dificilă, duminică, de la ora 21:00, la Kanal D.

Citește și: Anamaria Prodan, mai îndrăgostită ca oricând! Ce declarație de dragoste i-a făcut lui Ronald Gavril

Anamaria Prodan si fiica ei, Sarah, la Roata Norocului

Duminică, 28 ianuarie, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi le vor aduce celor din fața micilor ecrane buna-dispoziție, iar concurenților, premii uriașe.

Concurenții pot câștiga electronice, electrocasnice, vacanțe, premii în bani și chiar o mașină nou-nouță, dar cu o condiție. Aceștia se pot bucura de premii doar dacă vor rezolva enigmele puzzle-ului, iar distracția, glumele și muzica bună își vor face cu ușurință loc pe platoul de la “Roata Norocului”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Spectacolul total le aduce celor din fata micilor ecrane și momente extrem de amuzante, precum și muzica bună interpretată de band-ul emisiunii.

Totodată, vedetele au oportunitate să dea o mâna de ajutor în favoarea unor familii puse la încercare de soarta. În ediția de duminică, 28 ianuarie, Anamaria Prodan și fiica ei, Sarah, vin să câștige premii la ''Roata Norocului'' și să se distreze alături de ceilalți concurenți, de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi.

Citește și: Anamaria Prodan enumeră diferențele dintre Ronald Gavril și Laurențiu Reghecampf: „Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă”

Cum se vor descurca Anamaria Prodan și fiica ei, Sarah, în platoul emisiunii, alături de ceilalți concurenți și de gazdele show-ului, rămâne de văzut!