Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit: „Călătoria noastră prin viață în 2 a luat sfârșit”. Cei doi își oficializaseră relația de doar câteva săptămâni

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 17 mai 2023, 14:28

Anamaria Prodan părea că și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Flavius Nedelea

Sursa: wowbiz.ro

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit. Cei doi au decis să pună punct poveștii de iubire care ținea de câteva luni și pe care o oficializaseră de doar câteva săptămâni, la fel de discret pe cât au început-o.

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit. Cei doi oameni de afaceri au încheiat relația, dar fără resentimente, lucru specificat și de aceasta în mediul online.

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit

Anamaria Prodan părea că și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Flavius Nedelea. Femeia de afaceri radia de fericire și susținea că își dorește să îmbătrânească alături de acesta, deși, în același timp, era cu picioarele pe pământ și spunea că nu știe ce i-a rezervat viitorul.

Cu toate că lucrurile păreau să meargă extrem de bine și că impresara este mai fericită ca niciodată, situația s-a schimbat, iar impresara și iubitul ei au decis să meargă pe drumuri separate. Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de către Anamaria Prodan, dar fără a spune ce i-a adus în acest punct.

„Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui.

Călătoria noastră prin viață în 2 a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți.

Citește și: Anamaria Prodan a vorbit despre nuntă la scurt timp după ce și-a oficializat relația cu noul iubit: „Nu știu dacă Flavius va fi lângă mine atunci”

Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din univers.

Ești un exemplu demn de urmat ca bărbat și ca om! Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta! Am să te prețuiesc ca prieten drag forever (n.r. pentru totdeauna)”, a fost mesajul prin care Anamaria Prodan a anunțat despărțirea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Anamaria Prodan și-a pus mereu copiii pe primul loc

Recent, în cadrul emisiunii ”Online Story by Cornelia Ionescu”, Anamaria Prodan a precizat că, dacă iubitul ei nu ar fi fost acceptat de către copiii ei, ar fi pus punct relației, deoarece, sub nicio formă, nu și-ar fi dorit ca aceștia să sufere.

Din fericire, copiii îl acceptaseră pe Flavius Nedelea încă de la început, aceștia spunându-i Anamariei Prodan că, dacă ea este fericită și ei sunt fericiți.

Mai mult decât atât, impresara susține că fiicele și băiatul ei au foarte multe lucruri de învățat de la omul de afaceri și îl consideră o influență pozitivă pentru ei.

„Sunt foarte OK toți, se respectă, învață unii de la alții. Îmi dă și sfaturi, vorbim absolut orice și, când spun absolut orice, așa este, și când îmi e bine, și când îmi e rău.

Cu surorile lui are același gen de relație, noi toți vorbim în familie tot”, a precizat aceasta, în cadrul emisiunii menționate anterior.

Citește și: Ce decizie de ultim moment a luat Flavius Nedelea, iubitul Anamariei Prodan! Nimeni nu s-ar fi așteptat: „În privat”

Încă de când a început relația, cu ceva timp înainte de a-l arăta în mediul online, aceasta a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui și se vedea cu el, considerându-l cel mai potrivit pentru ea.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.