Anamaria Prodan, surprinsă în brațele unui bărbat arătos. Imaginile au făcut senzație pe internet

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 20 feb 2023, 15:38

Anamaria Prodan, surprinsă în brațele unui bărbat bine făcut

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

La doar câteva zile după ce a publicat o fotografie cu un bărbat misterios pe o rețea de socializare, acum, Anamaria Prodan a fost filmată în brațele unui bărbat arătos.

Anamaria Prodan radiază de fericire, se pare că soarele a ieșit și pe strada ei. Nu de puține ori a declarat că în viața ei există un bărbat care o răsfață ca pe o regină. În urmă cu câteva zile, impresara a postat, pe Instagram, o fotografie cu un bărbat misterios și părea mai fericită ca niciodată. Acum, vedeta s-a filmat într-o ipostază care a stârnit o mulțime de reacții.

Anamaria Prodan, surprinsă în brațele unui bărbat bine făcut

Impresara traversează cea frumoasă perioadă din viața ei, mai ales după divorțul tumultuos care a ținut multă vreme primele pagini ale tabloidelor. Acum, vedeta radiază de fericire și se bucură de fiecare moment din viața ei.

La 50 de ani, Anamaria Prodan este foarte atentă la felul în care arată și are un stil de viață sănătos.

Recent, vedeta s-a filmat în sala de forță, acolo unde era ținută pe brațe de un bărbat arătos.

Citește și: Sarah Prodan a avut parte de un weekend luxos la Predeal. Aceasta s-a bucurat de vacanța pe care o are alături de mama ei și de prieteni

Impresara poartă un costum de fitness de culoare muștar, care îi pune în evidență formele bine lucrate în sala de forță.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bărbatul din imagine este cel mai probabil antrenorul său personal, care are grijă de aspectul său fizic, deși ipostaza în care au fost filmați a stârnit multe reacții.

Citește și: Anamaria Prodan este tratată ca o regină de noul iubit. Ce surpriză i-a pregătit de Ziua Îndrăgostiților: „Te iubesc”

Anamaria Prodan a făcut publică prima fotografie cu noul iubit

Anamaria Prodan s-a afișat pentru prima dată alături de noul iubit. Impresara radiază de fericire!

Recent, vedeta a posta pe pagina de Instagram, la story, o fotografie în care se află în mașină, alături de un bărbat misterios, identitatea lui fiind ascunsă.

Ca de fiecare dată, impresara a ales să fie discretă și să nu ofere prea multe detalii despre motivele fericirii sale, astfel i-a ascuns fața bărbatului.

Se pare că Anamaria Prodan a reușit să treacă peste separarea de fostul partener și acum este mai fericită ca niciodată alături de noul său iubit, care o face să radieze de fericire.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)