Anamaria Prodan, ultimul interviu înainte să se afle de divorțul de Laurențiu Reghecampf. Declarațiile impresarei: „Un bărbat adevărat...”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 03 aug 2022, 23:20

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Sursa: Instagram

Laurențiu Reghecampf a anunțat oficial că a depus actele de divorț, confirmând astfel zvonurile referitoare la separarea de Anamaria Prodan. Cum a reacționat impresara și ce spunea în ultimul interviu înainte ca știrea să apară în presă?

De luni bune se vorbește despre divorțul lui Laurențiu Reghecampf de Anamaria Prodan, iar dacă până acum cei doi au evitat să facă declarații în legătură cu acest subiect, acum, Laurențiu Reghecampf a făcut anunțul oficial. Iată cum a dat vestea, cum a reacționat Anamaria Prodan, dar și ce spunea impresara în ultimul interviu acordat înainte de a se afla că ea și Laurențiu Reghecampf divorțează.

Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț. Ce a declarat despre căsnicia cu Anamaria Prodan?

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează a zguduit lumea showbizului din România. Deși au apărut mai multe zvonuri în ultima perioadă, cei doi soți au contrazis tot timpul informațiile apărute în presă. De această dată, Laurențiu Reghecampf a declarat că a depus actele de divorț, dar fără să ofere informații suplimentare referitoare la motivele care au dus la separare. 

Laurențiu Reghecampf a ținut să precizeze că nu este vorba despre un război între el și Anamaria Prodan și că momentul este unul delicat pentru el, motiv pentru care a declarat că va trata totul cu maximă discreție.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte.

Familia este sfântă pentru mine.

Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit cancan.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a confirmat divorțul

La scurt timp după ce Laurențiu Reghecampf a declarat că a depus actele de divorț, Anamaria Prodan a postat un mesaj pe contul ei de instagram. Impresara a dat de înțeles că în familia ei nu există probleme și că nimic nu poate strica armonia care există în căminul familiei Prodan-Reghecampf.

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a continuat să vorbească într-o manieră frumoasă despre cel care îi este în continuare soț.

„LAURENTIU REGHECAMPF ESTE TATAL COPIILOR MEI SI ESTE SOARELE FAMILIEI NOASTRE CÂT TIMP TRAIM PE PĂMÂNT! FOTOGRAFIA POSTATA SPUNE TOTUL! SUNTEM MEREU LA ÎNĂLȚIME! COMENTARII SAU EXPLICATII NU EXISTA PT CA EL, REGHE, ESTE EROUL BĂIATULUI MEU, REGHE JR! NIMIC NU NE FACE SA-L IUBIM MAI PUȚIN! DIMPOTRIVĂ, ÎL IUBIM MAI MULT! DUMNEZEU NU LASĂ NIMIC SFÂNT SA DISPARĂ! PROSTIILE PRESEI GEN “LOVITURA PT ANAMARIA PRODAN” SAU PT FAMILIA PRODAN NU EXISTA PT MINE SI COPIII MEI! SATISFACȚIE NU VOM DA NIMĂNUI PT CA FAMILIA REGHECAMPF PRODAN ESTE MAI PUTERNICA CA NICIODATĂ, IAR COPIII MEI AU CEL MAI PUTERNIC TATA DE PE MAPAMOND!”, a postat Anamaria Prodan pe contul de instagram.

Citeste si: În ce relație a rămas Anamaria Prodan cu Dan Alexa, după ce l-a lovit! Impresara a făcut lumină în cazul pumnului din „gelozie”

Ce declara Anamaria Prodan în ultimul interviu acordat înainte să se afle că Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț?

Invitată în emisiunea Fiță cu Adiță, Anamaria Prodan a făcut o declarație care ridică semne de întrebare, având în vedere contextul actual. Impresara a vorbit despre familie și despre importanța acesteia, dar a dat de înțeles și că, într-un cuplu, se poate întâmpla ca bărbatul să mai greșească. Rămâne un mister dacă declarația impresarei face referire la situația actuală din familia ei. 

„Eu, întotdeauna am spus asa: familia trebuie să ți-o ții. Orice bărbat mai pleacă. La un moment dat îmi spunea cineva, domne și șoarecele schimbă gaura. Eu am zis atunci că e greșit, că un bărbat adevărat, un bărbat puternic, un bărbat care crede în el își face întâi familia fericită, familia e sfântă. Să știi că nu există unul care să fi căzut și să se redreseze. Ai căzut și nu mai poți să te ridici”, a spus Anamaria Prodan în emisiunea Fiță cu Adiță.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorț după un mariaj de 15 ani

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt căsătoriți de 15 ani și au împreună un băiat. Cei doi erau considerați unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton, asta până în momentul în care au apărut zvonuri referitoare la divorț. Deși nu se știu care sunt motivele care au dus la separare, se pare că de vină ar fi infidelitatea lui Laurențiu Reghecampf, însă informația nu a fost confirmată de cei doi. 

Citeste si: Cum arată vila din Snagov a Anamariei Prodan. Impresara se scaldă în lux: „Nu e pentru oricine!” Imagini VIDEO  

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.