Anastasia, printesa “Kosem”, are iubit! Cum arata tanarul care i-a furat inima frumoasei actrite cu origini romanesti

Autor: Ana Maria Petre Editor Web: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 mai 2018, 10:24
video Foto(4)

Anastasia Tsilimpiou, frumoasa blonda care a cucerit telespectatorii in prima serie din “Kosem”, in rolul tinerei grecoaice de care s-a indragostit sultanul, are iubit.

Anastasia are origini romanesti si a vizitat tara noastra de cateva ori, iar in momentul difuzarii episoadelor in care joaca ea, actrita a fost invitata Kanal D. Tanara a povestit cum a ajuns sa joace in serialul turcesc si a dat detalii din culisele indragitei productii. Actrita, care in toamna anului trecut, a implinit 20 de ani, are un iubit. Este pentru prima data cand tanara Anastasia se afiseaza cu un barbat.

 

 

Anastasia a si postat pe unul din conturile ei de socializare o imagine cu ei doi, in Venetia, iar langa poza a scris si un mesaj in care lasa sa se inteleaga ca acesta este iubitul ei.

"Pentru toti cei care citesc acest mesaj. Daca exista in viata ta o persoana( exceptand membrii familiei) care te apreciaza si te accepta exact asa cum esti tu (prieten, iubit), te provoc sa ii dai telefon, un mesaj sau sa te uiti la el

acum si sa ii spui un mare "Multumesc!”. Dati-mi tag in povestirile voastre, trimiteti-mi mesajele sau comentariile pe care le-ati facut. Hai sa le aratam ce recunoscatori suntem pentru ca ii avem langa noi. Pentru mine aceasta persoană esti tu, @alexandrosivos. Multumesc ca ai fost alaturi de mine chiar si in cele mai grele momente. Ai fost sprijinul meu de mai multe ori, chiar daca in alte dati ma enervezi.
Spune "Te iubesc", da un mesaj cu Te iubesc, acum este timpul! Hai s raspandim iubirea!!! Pana la urma, cel mai important lucru in lume este sa fii iubit de cineva", este mesajul Anastasiei.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.