Anastasia Soare, regina sprancenelor de la Hollywood iti spune cum sa porti sprancenele in 2016!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:53

Anastasia Soare a dezvaluit in premiera la Teo cum ar trebui sa iti faci sprancenele si mai ales uite la ce trucuri de frumusete ar trebui sa recurgi pentru a fi frumoasa mereu!

Anastasia Soare, cea in care 90% dintre vedetele de la Hollywood au incredere iti dezvaluie cateva ponturi in legatura cu trucurile de frumusete la care sa recurgi pentru a fi mereu admirata. Astfel, vedeta a dezvaluit ca e important sa ai o forma corecta a sprancenelor conform fizionomiei tale, e musai sa ai un ruj lichid in 2016 si un chit de sprancene pe care il recomanda cu incredere chiar de la brand-ul sau.

Anastasia este o femeie de afaceri celebra in toata lumea, insa vine cu drag in Romania. Vedeta a declarat, insa, ca nu intentioneaza sa se mute in viitorul apropiat inapoi in tara pentru ca familia ei este in America si abia asteapta sa petreaca Craciunul impreuna cu cei dragi acolo, mai ales ca nu a apucat sa stea pe acasa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.