Anca a dezvaluit ce va face dupa ce a scapat de eliminare: "Daca pana acum motivatiile mele erau altele acum am una noua"

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 21 feb 2018, 14:51

In editia EXATLON de ieri seara Radu a fost concurentul eliminat din Echipa Razboinicilor.

Rezultatul a venit ca o surpriza pentru multi deoarece Anca este intr-un adevarat razboi cu coechipierii ei, iar acestia au dat de inteles in Arena ca nu si-o mai doresc in echipa.

Cu toate acestea Anca a crezut mereu in sansa ei si, inainte de aflarea rezultatelor votului, a avut taria sa spuna ce va face daca va ramane in competiei:

"Daca pana acum motivatiile mele erau altele acum am una noua: ura pe care o simt, care vine catre mine, si rautatea grupului astuia din care eu fac parte ma motiveaza extrem de tare

sa raman in concursul asta, sa le demonstrez ca pot", a spus Anca in cadrul editiei de ieri.

Anca a sustinut in repetate randuri ca, dupa ce se va recupera complet, nu va mai pierde niciun punct si le va arata tuturor ca este foarte capabila din punct de vedere fizic.

Ce spuneti, are Anca vreo sansa sa reintre in gratiile echipei?

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.