Anca a facut scandal monstru in pauza de publicitate! S-a certat si s-a tras de par cu Leo! Imaginile cu toata bataia sunt aici!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:24

Anca a trecut aseara de la agonie la extaz! Daca in pauzele publicitare mai avea putin si scotea flacari pe nas, imediat dupa emisiune i-a revenit zambetul pe buze!

Leo: Ti-am zis, n-ai ce sa mai cauti langa mine, aici!

Anca: Merg langa el, langa el, ca mi-e drag de el! Mi-e mare drag, mai ia bani, sa vedem! Mai iei ceva? Ma duceam eu cu tine in oras? Nici moarta! Cu tine, eu? Uite ce privire urata am! M-ai tras de par! De ce m-ai tras de par? Mi-ai rupt parul! Ce ti-am facut eu?

Leo: Uite, ai rupt tricoul pe mine! Uita-te! Uita-te ce mi-ai facut!

Anca: Mai schimba culoarea, nu mai tine culoarea aia

pe tine!

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16788060/1/media-144178073985803700.png
Leo: Aaa, faci misto? Sa schimb culoarea?

Anca: Tu, cu nasul tau, Prigoana! Numai negru purtati! Luati si voi alta culoare, de aia sunteti inchisi la mine, asa! Mintea voastra e inchisa! Ia si tu alta culoare, sa-ti deschida capul!
Ia-ti si tu roz! Ia un roz!  Mi-a rupt urechea, uite! Eu sunt de vina? Asa se face cu o femeie? Sa-mi rupa urechea, cercelul… Sa ies cu el in oras? Sa ma duc cu el in oras, sa mancam… Ce mancare acolo, unde merge el? Otrava

trebuie sa bage… Mancam impreuna amandoi, dupa ce m-a omorat! Mi-a mancat sufletul, sa ma duc cu el sa mancam…  Ma invita la masa, dup ace s-a insurat si doarme cu ea noapte de noapte. Doarme cu ea.


Dupa emisiune insa, spiritele s-au mai calmat, iar rolurile… s-au cam inversat si Anca parea dispusa sa iasa la o intalnire cu Leo. "Acuma de ce nu mai vrea el? Vrea sa ajung cersetoare, aia vrea sa ajung, pe strada.
Sa mergem sa stam de vorba… Stam de vorba o jumatate de ora si dup-aia imi da papucii iar…Si raman si jerpelita, si fara nimic, si vai de capul meu!
Si o sa fiu cersetoare, aia vrea sa ajung! Pe strada!"
, a spus Anca.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO143609##