Anca Ciota a serbat un an de la nașterea fiului ei, Liam: „Am marcat frumos acest eveniment, cu două petreceri”. Motivul pentru care ea și Phelipe nu i-au tăiat moțul

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 iun 2023, 14:53

Viața lor s-a schimbat radical de când Liam a venit pe lume

Sursa: Instagram

Anca Ciota și Phelipe au încheiat luna mai cum nu se poate mai frumos, deoarece fiul lor, Liam, a împlinit un an. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și se bucură la maximum de fiecare clipă petrecută alături de acesta.

Anca Ciota și Phelipe au un mare motiv de bucurie, deoarece fiul lor tocmai ce a împlinit un an. La finalul lunii mai, micuțul Liam a împlinit un an de viață, iar părinții lui au serbat evenimentul cu două petreceri.

Anca Ciota și Phelipe au aniversat un an de la nașterea fiului lor

Viața lor s-a schimbat radical de când Liam a venit pe lume și niciodată nu au fost mai fericiți ca acum.

Artistul și prezentatoarea au organizat două petreceri extrem de frumoase pentru cel mic și au avut cele mai dragi persoane aproape.

„Am făcut un an pe 30 mai, nu îmi vine să cred cum a trecut timpul! Am marcat frumos acest eveniment, cu două petreceri. Am făcut două petreceri, pentru că ziua lui a căzut într-o marți și marți era greu să strângem aproape prieteni, familie și am zis că nici să lăsăm să treacă ziua fără să facem ceva special și, din ceva mic, s-a făcut ceva mai mare.

Citește și: Anca Ciota a strălucit la botezul fiului ei. Cât a costat rochia pe care prezentatoarea a purtat-o la fericitul eveniment

Inclusiv la noi, în curte, am făcut un decor extrem de frumos și i-am dat tort, l-am lăsat să guste, pentru prima dată, din tort, i-a plăcut foarte mult. Apoi, după câteva zile, duminica, i-am făcut o petrecere la care au participat prietenii apropiați, au venit și copiii lor, bineînțeles, nașii, că nici ei nu au putut să vină atunci și ne-am bucurat cu toții de o

zi foarte frumoasă”, a povestit Anca Ciota, în emisiunea ”Teo Show”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Anca Ciota și Phelipe nu i-au tăiat moțul fiului lor

Deși tradiția spune ca, la un an, să i se taie moțul și să fie lăsat să aleagă trei obiecte de pe tăviță, pentru a afla ce va face în viață, cei doi nu au ținut cont de această tradiție și nu au pus-o în practică

„Nu avem absolut nimic împotriva acestei tradiții. Am participat la petreceri unde s-a practicat asta, ne-am amuzat, ne-am distrat.

Noi nu am simțit să o facem. Noi am botezat copilul, am făcut ce trebuia, cele creștinești... Nu ne-am regăsit în tradiția aceasta, cu tăvița și cu moțul”, a mai spus prezentatoarea.

Citește și: Cum arată Anca Ciota la doar o săptămână de când a născut. Iată cum a fost surprinsă prezentatoarea Tv

Cu toate acestea, ziua de naștere a fiului lor și cele două petreceri reprezintă unele dintre cele mai frumoase zile din viața lor pe care, cu siguranță, le vor ține minte pentru totdeauna, deoarece a fost

prima aniversare a celei mai importante persoane din viața lor.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.