Anca de la Razboinicii a aflat, in direct, cu care dintre concurentele de la Exatlon se iubeste fratele sau! "Sper sa nu fie Alina, ar fi o surpriza neplacuta!!" Uite cu cine isi petrece serile fratele Ancai

Autor: Silviu Bunea Editor Web: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 mai 2018, 12:43

Anca a fost invitata, alaturi de fratele sau, la emisiunea WOWbiz, de la KANAL D, unde a aflat, in premiera, ca fratele sau si una dintre colegele ei de la Exatlon formeaza un cuplu.

Anca, alaturi de Radu Mihailescu, au fost invitatii Andreei Mantea si ai lui Victor Slav, marti seara, la WOWbiz, unde Anca a fost "victima" unei surprize: a aflat in direct cu cine are o relatie fratele sau, de cateva saptamani. Aceasta  nu ar fi fost o stire daca aleasa inimii lui Radu nu ar fi fost una dintre colegele de concurs de la Exatlon ale Ancai.

Dupa cateva minute bune de suspans, timp in care Anca a marturisit ca nu si-ar dori ca aleasa fratelui sau sa fie Alina sau Mariana, in platou si-a facut aparitia Diana Kovacs,

una dintre primele concurente eliminate din show.

Iata ce marturisiri au facut cei doi indragostiti despre inceputul relatiei lor:

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.