Anca Molnar va fi condusă astăzi pe ultimul drum. Mesajul sfâșietor făcut de soțul ei, chiar înainte de înmormântare: „Eu și Patrick îți spunem azi adio!”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 13 iun 2024, 12:44

Anca Molnar va fi condusă astăzi pe ultimul drum. Mesajul sfâșietor făcut de soțul ei, chiar înainte de înmormântare

&nb
Sursa: Facebook

Imagine de-a dreptul cutremurătoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Soțul și fiul acesteia stau la căpătâiul celei care le-a fost soție și mamă.

Anca Molnar s-a stins din viață la vârsta de doar 34 de ani, după o luptă grea cu cancerul. Make-up artista, de origine din Timișoara, se confrunta cu boala de un an, fiind diagnosticată cu tumoare pe creier. 

Mesajul sfâșietor de adio al soțului Ancăi Molnar

Claudiu Molnar a fost și cel care a făcut tristul anunț marți, 11 iunie, potrivit căruia Anca a plecat la ceruri, lăsând în urmă o familie îndurerată. 

Alături de Anca a fost prezent întotdeauna Claudiu Molnar, soțul și partenerul ei de viață, cel care i-a dat putere. Anca și Cristi aveau și un băiețel pe nume Patrick, care acum va fi orfan de mamă.

Citește și: Cum a aflat Anca Molnar de diagnosticul crunt de cancer: „Acuza dureri infernale” Prietena sa face dezvăluiri dureroase

„Îți spunem adio, iubirea noastră! Ne-ai dat cei mai frumoși ani din viață.

Ai făcut din noi bărbați puternici, care nu te vor uita niciodată.
Ne rugăm să ne veghezi mândră din ceruri! Eu și rodul iubirii noastre, Patrick îți spunem azi adio! Îți mulțumim că ai luptat atat de mult pentru noi. Pleci doar dintre oameni dar nu și din inimile noastre! Zbor lin, iubita mea! Iubita noastră..”
este mesajul plin de durere postat de soțul acesteia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Anca Molnar va fi condusă astăzi pe ultimul drum

„Update: înmormantarea va avea loc Joi ora 15:30 la cimitirul din Ronaț, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea lângă podul dinspre ieșirea spre Sacalaz,” a transmis Claudiu Molnar.

Inițial, înmormântarea nu avea o oră planificată, iar Claudiu Molnar spunea că va reveni cu detalii privind timpul exact.

Citește și: Imagini sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Gestul neobișnuit făcut de soțul și de prietenele make-up artistei lângă sicriu: „Ultima cafea alături de tine”

„Cu durere în suflet, vă aducem la cunoștință ca astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat in ceruri. Cine dorește să își ia rămas bun și să îi fie alături familiei poate veni la priveghi la casa mortuară Angels, situată în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) începând de astăzi cu orele 18.

Înmormântare va avea loc joi la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea la o oră pe care o vom anunța ulterior,” a fost primul anunț făcut de Claudiu Molnar.