Anca Neascu, spargatoare de casnicii? Solista de la ASIA, desfiintata de fosta sotie a logodnicului ei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:07

Anca Neacsu, fosta componenta a trupei ASIA, este acuzata ca destramat casnicia actualului ei logodnic. Anca urmeaza in curand sa se casatoreasca cu Serkan Yaman, un cetatean turc.

Anca si Serkan s-au cunoscut in iunie 2010. Pe atunci Sekan era casatorit si avea si un copil. Solista a povestit in cadrul emisiunii" CanCan TV" cum a ajuns sa se indragosteasca de viitorul ei sot. Anca Neacsu prezenta un targ de turism in Antalya. La una din petreceri l-a cunoscut pe Serkan. Au discutat despre una, despre alta si s-au imprietenit. Ceea ce parea o simpla amicitie, s-a dezvoltat pe parcurs intr-o dragoste mare.

Anca a spus ca logodnicul ei se afla pe atunci in divort." Nu am destramat nicio casnicie. Nu e genul meu. Nu fac astfel de lucruri"

 

De cealalta parte, fosta sotie a lui Serkan Yaman, este disperata si isi vrea sotul inapoi. Aysegul Durak a trimis la redactia emisiunii "CanCan TV" o scrisoare in care face acuzatii dure la adresa Ancai Neacsu.

O acuza pe solista ca i-a dezbinat familia, iar de cand s-a logodit, Anca nu il lasa pe Serkan sa isi vada fetita. Mai mult, fosta sotie sustine ca Ancai ii este teama ca nu cumva logodnicul ei sa se intoarca la ea.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

In platoul emisiunii "CanCan

TV" Anca Neacsu a respins toate acuzatiile fostei sotii. Viitorul ei sot este liber sa vorbeasca ori de cate ori vrea cu fetita lui. Din pacate, sustine Anca, Serkan nu prea apuca sa discute la telefon cu fetita din cauza ca nu este lasat de fosta sotie. Anca si Serkan se vor casatori in curand. Solista a fost deja ceruta in casatorie de doua ori. Odata in Romania, iar a doua oara in Turcia.
Anca poarta acum pe deget inelul de logodna si asteapta marele eveniment, mai ales ca isi doreste foarte mult un copil.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.