Anca Pandrea, declaratii in EXCLUSIVITATE despre momentele dificile prin care trece Iurie Darie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 oct 2020, 14:30

Dupa operatia suferita in urma cu mai bine de doua luni, dupa complicatiile post operatorii, actorul Iurie Darie trece, din nou, prin momente critice.

Anca Pandrea, cea care i-a fost alaturi intreaga viata, a primit o noua lovitura in legatura cu starea de sanatate a actorului. Iurie Darie va avea nevoie de transfuzie de sange, cel putin odata pe saptamana. Primul gand pe care l-a avut Anca Pandrea a fost ca ea sa fie donatoarea. Insa, Iurie Darie are nevoie de ajutor din partea tuturor. Noi, toti, putem ajuta sa il salvam pe maestrul Iurie Darie.
In aceste zile are mare nevoie de transfuzii de sange, cel putin o data pe saptamana. Oricare dintre noi poate contribui la salvarea lui Iurie Darie printr-un gest mai mult decat simplu. Indiferent de grupa, se poate dona sange la Institutul de Hematologie din Bucuresti, cu mentiunea "Pentru Iurie Darie".

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.