Anca Panțîru a acceptat provocarea de a găti în platou la Dimineața cu noi, 27 iulie 2022. Ce rețetă delicioasă a pregătit artista

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 27 apr 2023, 02:05

Anca Panțîru a acceptat provocarea de a găti în platou la Dimineața cu noi, 27 iulie 2022

Sursa: Captură YouTube

Ana Panțîru a acceptat provocarea de a găti astăzi la Dimineața cu noi. Ce rețetă a pregătit interpreta de muzică populară?

Anca Panțîru este invitatul de astăzi de la Dimineața cu noi care a acceptat să gătească în direct. Deși matinalii se așteptau să pregătească o rețetă din zona banatului, ei bine, artista s-a gândit la o rețetă specială și extrem de delicioasă.

Anca Panțîru gătește la Dimineața cu noi  

Întrebată de Viviana Sposub dacă va găti o rețetă din zona ei, Anca a dezvăluit motivul pentru care s-a decis să facă un preparat cu totul diferit.

”Nu este o rețetă tradițională și am să vă spun de ce nu am ales să gătesc o rețetă de la noi din zonă, puteam să vin cu niște preparate excelente, mă emoționez când o vad pe chef Patrizia”, a spus artista. 

Anca va pregăti paste la cuptor, o rețetă delicioasă pe care a explicat-o pas cu pas, pentru ca cei de acasă să o poată reproduce.

”Astăzi facem paste la cuptor, cu pui, le gratinăm cu mozzarella...dar văd în cantități foarte mici, la noi în Banat se mănâncă triplu”, a mai spus Anca.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Anca o admiră pe Patrizia Paglieri, astfel și-a dorit să dea tot ce este mai bun din ea în bucătărie pentru a demonstra că se descurcă.

Citeste si: George Tănase, declarații în exclusivitate despre problemele de sănătate, la "Fiță cu Adiță", pe canalul de YouTube theXclusive!

Chef Patrizia a pregătit astăzi la Dimineața cu noi pizza, preparatul adorat de italieni și la care nu avea cum să dea greși, căci este preparatul cel mai des pregătit în țara ei. 

Astfel, atât invitații, cât și matinalii s-au delectat cu pizza pregătită de chef într-o manieră proprie.

În același timp, Anca a pregătit paste cu pui la cuptor, o rețetă la fel de delicioasă și ușor de pregătit.

Citeste si: Valeria Arnăutu, interpretă de muzică populară, și-a testat abilitățile în bucătăria Dimineața cu noi, 26 iulie 2022. Ce rețetă a pregătit artista

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.